Hmm, drăguța aceea de Mary Sângeroasa nu există. Este doar o legendă americană (povești de adormit copiii ).
Eu am încercat, de multe ori și încă mai încerc, când mă apucă isteria.
Mulți spun că "Aaaa! Eu am văzut-o! Și vroia să mă omoare! Dar i-am zis că-s bun și m-a iertat!"
sau "Băăi, nu încercați că pe mine vroia să mă ia cu ea în oglindă!"
Este numai o porcărie, care cică ar fi trebuit să se răzbune pe șoferii care i-au omorât copilașu'.
A existat. Dacă spui că ai căutat pe Google, înseamnă că ştii povestea. A omorât mulţi nobili care nu au vrut să se întoarcă la creştinism pe vremea reformelor renascentiste. Dar acum e moartă. Moartă şi îngopată. Chiar şi putrezită. Au trecut sute de ani de atunci, faza cu oglinda e basm. Nu mai crede toate prostiile.
P.S. Dacă te interesează genul ăsta de poveşti, citeşte despre contesa Erzsebet Bathory. A fost ceva mai a' draq decât Bloody Mary şi a trăit în Ungaria.
Mda, am incercat.
Si stgii ce s-a intamplat?
Chiar vrei sa stii?
A fost groaznic!
S-a intamplat NIMIC!
Acum cateva zile am fost si eu tentata de asta . am invitat 3 colege la mine si neam scris numele cu ruj rosu pe oglinda am aprins lumanari in fata oglinzii.ma rog... exact ce se face...si la miezul noptii am zis pe 3 ori bloody mary si nu s-a intamplat nimic inca astept o primesc cu placere la mine in oglinda degeaba incerci ca am testato eu si nu a dat roade
Am incercat doar chestia cu oglinda.
Cea de la 00:00 nu am incercat-o de oarece imi este frica si nici nu ma lasa mama sa aprind lumanari pe la 12 noaptea
Orice legenda are un dram de adevar in ea
Am incercat si cu Bloody Mary si cu Candy Man. Am pus 12 lumanari in fata oglinzii la 12 noapte si a strigat si 3 ori "Bloody Mary", siiiiiiiiii... nimic Nu mai cred toate prostiile
Eu sunt Bloody Mary, iar daca citesti asta vei muri. Ai murit? Daca da, adu si tu niste bere si tigari ca nu mai am bani. Merci. E o facatura nu crede.
Buna AnNa. Si mie mi-a spus o prietena de Bloody Mary si am incercat si eu, si multa vreme dupa aceea mi-a fost frica sa ma uit in oglinda, dar stai linistita nu va iesi nimeni din oglinda. Am auzit ceva ca Bloody Mary e un fil american, iar daca e american, nu te lua dupa el, americanii au multa imaginatie...
Pai sunt mai multe chestii pe care le poti incerca ca sa o vezi p BM. Eu mi-am pus o pelerina neagra, am stins luminile din casa si m-am uitat in cea mai mare oglinda din casa ( e pana in tavan) si cred ca era acum 3 ani... inca sunt printre voi ( s-ar zice) = )
LOL. eu am incercat cu prietenii mei cand aveam vreo 12 ani eram la ziua mea tin si minte ce speriati eram cu totii dar e doar o legenda binenteles cu nu s-a intamplat nimic pentru ca traiesc dar dupa aceea nu m-am mai uitat in oglinda cateva ore bune
Ce draq ma ca daca ar fi existat nu as fi adormit in cada...acum va intrebaticumd e am adormit in cada va spun, pe la 12 noaptea am incercat sa strig pe sangeroasa asta si am strigato pana m-a luat somnu si tocmai in cada am adormit
Eu n-am avut tupeu sa incerc ca miera tare frica dar un prieten a incercat si nu l-am mai gasit
cretudaniel99 întreabă: