anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deciiii laughing Exista Bloody Mary? Eu nu cred, este decat o legenda... oh go on. voi ati incercat? Si sa nu dati copy-paste de pe google ca deja am citit ce era acololaughing spuneti-mi decat daca ati incercat!

Răspuns Câştigător
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Hmm, drăguța aceea de Mary Sângeroasa nu există. Este doar o legendă americană (povești de adormit copiii chatterbox).
Eu am încercat, de multe ori și încă mai încerc, când mă apucă isteria.
laughing Mulți spun că "Aaaa! Eu am văzut-o! Și vroia să mă omoare! Dar i-am zis că-s bun și m-a iertat!"
sau "Băăi, nu încercați că pe mine vroia să mă ia cu ea în oglindă!"
Este numai o porcărie, care cică ar fi trebuit să se răzbune pe șoferii care i-au omorât copilașu'.

19 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Râdeți unii de alții dar ați încercat toți.laughing

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Da, chiar am încercat.
Evident, nu s-a întâmplat absolut nimic.

| Malphas a răspuns:

A existat. Dacă spui că ai căutat pe Google, înseamnă că ştii povestea. A omorât mulţi nobili care nu au vrut să se întoarcă la creştinism pe vremea reformelor renascentiste. Dar acum e moartă. Moartă şi îngopată. Chiar şi putrezită. Au trecut sute de ani de atunci, faza cu oglinda e basm. Nu mai crede toate prostiile.
P.S. Dacă te interesează genul ăsta de poveşti, citeşte despre contesa Erzsebet Bathory. A fost ceva mai a' draq decât Bloody Mary şi a trăit în Ungaria.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Mda, am incercat.
Si stgii ce s-a intamplat?

Chiar vrei sa stii?

A fost groaznic!

S-a intamplat NIMIC!

| deeutzy a răspuns:

Acum cateva zile am fost si eu tentata de asta tongue. am invitat 3 colege la mine si neam scris numele cu ruj rosu pe oglinda am aprins lumanari in fata oglinzii.ma rog... exact ce se face...si la miezul noptii am zis pe 3 ori bloody mary si nu s-a intamplat nimic laughing inca astept tongue o primesc cu placere la mine in oglinda laughing degeaba incerci ca am testato eu si nu a dat roade tongue

| VacutzaRoscata a răspuns:

Am incercat si cum credeam, e o mare prostie tongue nu s-a intamplat nimic

| Bastet a răspuns:

Damn! bă, la mine nu vine că-s urâtă.voi ce scuză aveţi?

| Alex1997fun a răspuns:

Am incercat doar chestia cu oglinda.
Cea de la 00:00 nu am incercat-o de oarece imi este frica si nici nu ma lasa mama sa aprind lumanari pe la 12 noapteahappy
Orice legenda are un dram de adevar in ea

| passenger a răspuns:

Am incercat si cu Bloody Mary si cu Candy Man. Am pus 12 lumanari in fata oglinzii la 12 noapte si a strigat si 3 ori "Bloody Mary", siiiiiiiiii... nimic straight face Nu mai cred toate prostiile oh go on

| DaaNNuuTzz a răspuns:

Eu sunt Bloody Mary, iar daca citesti asta vei muri. Ai murit? Daca da, adu si tu niste bere si tigari ca nu mai am bani. Merci. E o facatura happy nu crede.

| DanyXhell a răspuns:

Desigur ca nu, e doar o legenda sau un film. Stai linistita tongue.

| DanyXhell a răspuns:

Aa si da.nu am incercat.Tu?

| αŁз a răspuns:

Siner am Vrut sa Incerc Da` mi-a fost un pic cam fricablushing laughing

| ことみ a răspuns:

Buna AnNa. Si mie mi-a spus o prietena de Bloody Mary si am incercat si eu, si multa vreme dupa aceea mi-a fost frica sa ma uit in oglinda, dar stai linistita nu va iesi nimeni din oglinda. Am auzit ceva ca Bloody Mary e un fil american, iar daca e american, nu te lua dupa el, americanii au multa imaginatie...

| Ploaie a răspuns:

Pai sunt mai multe chestii pe care le poti incerca ca sa o vezi p BM. Eu mi-am pus o pelerina neagra, am stins luminile din casa si m-am uitat in cea mai mare oglinda din casa ( e pana in tavan) si cred ca era acum 3 ani... inca sunt printre voi ( s-ar zice) = )

| LionelJosh a răspuns:

LOL. eu am incercat cu prietenii mei cand aveam vreo 12 ani eram la ziua mealaughing tin si minte ce speriati eram cu totiirolling on the floor dar e doar o legendawinking binenteles cu nu s-a intamplat nimic pentru ca traiesc dar dupa aceea nu m-am mai uitat in oglinda cateva ore bunetonguebig grin

| AlexBlaze a răspuns:

Ce draq ma ca daca ar fi existat nu as fi adormit in cada...acum va intrebaticumd e am adormit in cada laughingva spun, pe la 12 noaptea am incercat sa strig pe sangeroasa asta si am strigato pana m-a luat somnu si tocmai in cada am adormit laughing

| diidzzz a răspuns:

Nu dar stiu pe multi care au incercat.Deci o prostiee. laughing

| sebysebycuta a răspuns:

Eu n-am avut tupeu sa incerc ca miera tare frica dar un prieten a incercat si nu l-am mai gasit crying crying crying crying crying crying crying