Visul nu are nici o semnifucatie. Doar te-a marcat mult moartea bunicii, te-a speriat si probabil esti o persoana profund superstioasa si care nu crede in Dumnezeu (cel putin nu cu adevarat). Incearca sa te rogi cu credinta, protectia rugaciunii te va vindeca de sperietura.
Probabil ai iubit-o mult si te doare ca a plecat de langa voi. E ceva normal sa ai astfel de vise daca ai tinut la o persoana. Si eu am visat de cateva ori pe bunicul si pe bunica. Incearca sa te impaci cu ideea.
Am auzit multe povesti.De la bunicii mei, de la oamenii in varsta.Se zice ca un mort ia dupa el unul din familie. Bunica ta poate fi strigoi (eu nu cred in astea) dar daca ai tai cred, cel mai indicat ar fi sa o dezgroape si sa urmeze ritualul.
Bunica care te-a salvat se considera a fi ¨ingerul pazitor¨ si pentru tine, si pentru sora ta.
Aveti grija.Nu vreau sa te sperii mai mult decat esti, eu iti spun din ce am auzit, nu zic ca eu cred.Acum ramane la alegerea ta ce vei face.
Evenimentul dureros este destul de recent, de aceea apare in vis cu intamplari haotice. Oricum, dupa cum spui tu insati, totul s-a terminat cu bine chiar in vis, asa ca nu mai fi ingrijorata.
Amandoua ati avut acelasi vis pentru ca v-au marcat moartea bunicii, relaxati-va, cand va veni timpul, ingerul vostru va va ghida spre lumea cealalta si o veti revedea acolo, dar pana atunci bucurati-va de viata.
Probabil ca v_a marcat moartea ei destul de tare si de aceea o visati.Nu va mai faceti tot felul de idei.mortii cu mortii, vii cu vii stiti cum se zice.Totusi ati putea trece pe la biserica sa aprindeti o lumanare pentru ea.Stiu si ca atunci cand eram mica si visam pe cineva mort, mama ma trimitea totdeauna sa dau ceva de pomana.
Salut. Nu stiu cand ai postat intrebarea dar iti raspund oricum. Aunci cand ii visam pe cei morti inseamna ca ei au nevoie da noi, in sensul ca au nevoie disperata sa ne rugam pentru ei, sa facem lucruri bune pentru ei, sa dam pomana, etc., se spune ca astfel noi ii ajutam sa mai scape de suferinta, le alinam durerea.
Eu tot am visat prostii de astea... Acum ce sa fac/? Sa ma alarmez ca si tine, sau sa ma calmez si sa imi zic ca sunt doar vise?
Incearca sa ai grija de tine fiindca te vei inbolnavi.nu grav dar vei raci puternic fiindca este timpul virozelor si a gripelor. eu am avut asa un vis.si am racit tare de tot.aiuram.eram militar.am fost dus la dispensar, dar in patru zile am plecat fiindca ma plictiseam si, oricum imi revenisem. dar fusesem avertizat de un camarad caruia-i povestisem visul.si... a avut dreptate.
simona_5628 întreabă: