Mulumesc de urare.
Fiindcă am avut experiențe personale suficiente ca să certifice pentru mine existența, cred.
Neata, la fel! ^_^
Cred in telepatie, insa... nu la nivelul care este cunoscut deja. Candva poate o sa se ajunga la mai mult in acest domeniu. Dar nu prea curand.
Nu-i nici pe departe buna aceasta dimineata si nici fericita aceasta sarbatoare importata.
Nu cred, la fel cum nu cred in orice alte porcarii de pseudostiinte si pseudocrezuri.
In ziua de azi nu prea mai cred nimic, numai minciuni vad peste tot. Sa crezi doar in D-zeu atat. Nu stiu ce sa zic de telepatie "psionic powers" inca nu s-a descoperit nimeni sa poate face asta. Creierul e puternic dar nu avem "antena" ca sa controlam exteriorul corpului. Cica vor sa faca ceva de genu cu un cip pe creier (daca nu s-a si facut deja) pentru telepatie. Practic cipu joaca rolul de antena. Telepatia e usor de facut, telekinetica e grea
Crăciun fericit si ție!
Inca nu se știe daca exista sunt doar niste teorii care spun ca, atunci când un om își foloseste 50% din creier (normal folosește 10%) poate sa obțină telepatia