| ParanoidKidu a întrebat:

Dumnezeu nu m-a ajutat niciodată în viaţa mea, nici măcar când eram bolnav.Mai are rost să cred în El dacă nu m-a ajutat?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te-a lăsat în viață și acesta este cel mai solid argument că te iubește.
Pa, pa.

71 răspunsuri:
| kkkmakafull a răspuns:

Dumnezeu exista chiar daca nu il vezi in persoana dar il simti langa tine si cum adica dumnezeu nu te-a ajutat niciodata?! tuh nu ai fi existat daca nu era Dumnezeu

| bianca_9329 a răspuns:

Bine inteles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci crede in muritorii de rand, increde-te in bandele de talhari, in clanuri mafiote, in statui de lut si vorbele dulci ale multora dar care lasa un gust amar.

| Eu_4595 a răspuns:

Ba Dumnezeu te-a ajutat te ajuta si te va ajuta intotdeauna dar cel mai grav lucru e sa-ti pierzi increderea in El...

| VORTEX a răspuns:

Dar cine te-a ajutat cand ai fost bolnav? pastilele? daca Dumnezeu nu vroia sa te faci bine, puteai sa si mori de la o simpla raceala cu tot cu tratamente...

| BMTHMada a răspuns:

Bună! Da.Trebuie sa crezi in el pentru ca este Tatal nostru si El ne-a facut pe noi. Acum multa lume este Necredincioasa.DECI trebuie sa crezi in el in continuarehappy

| RaluuRaluu a răspuns:

Ai spus ca erai bolnav... straight face. Acum nu m-ai esti bolnav, Nu? Inseamna ca te-a ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai casa? Ai mancare? Ai familie?

Daca ai toate astea trebuie sa-ti dai seama ca Dumnezeu e cu tine! Daca poti sa intrebi cefa pe TPU inseamna ca ai calculator si daca ai calculator ai bani si cine ti-a dat banii?
Da, Dumnezeu!
Tu faci cum vrei dar eu mereu o sa cred in El!

| florina200 a răspuns:

Dumnezeu ajuta pe toata lumea.nu o lua ca nu a vrut sa te ajute. Dumnezeu incearca oameni sa vada daca mai au credinta sau nu.Si in primul rand daca nu crezi in Dumnezeu in cine o sa crezi. nu iti pierde speranta Dumnrzeu o sa ajute in tot deauna.NU TE INDEPERTA DE EL.

| anaaaa53 a răspuns:

Fara doar si poate, DA.Continua sa crezi in EL, caci atunci cand te astepti mai putin Acesta te poate ajuta.Sunt sigura ca si pana acum a fost alaturi de tine, doar ca tu nu constientizezi acest lucru.Gandeste-te ca totul putea fi si mai rau si datorita Lui nu s-a ajuns in aceea situatie. Sper ca nu vei inceta sa crezi in el, si incearca sa si te rogi, caci fara rugaciunehappy

| Alemoni a răspuns:

Da.Pentru ca Dumnezeu te pune la incercare pentru a vedea daca crezi in El si in momentele grele. Si, nu cred ca e bine sa spui ca nu te-a ajutat niciodata. Sigur te-a ajutat! Poate nu ti-ai dat seama dar El tot timpul se gandeste la noihappy.Eu sunt de parere ca trebuie in continuu sa crezi. Multa sanatate!

| EmaS a răspuns:

Dumnezeu te ajuta in fiecare zi.El iti da sanatate si intelepciune. Daca ai un acoperis deasupra capului,daca ai ce sa mananci si ce sa imbraci, daca ai parinti care te iubesc, milioane de copii nu au ce ai tu.Fii recunoscator pentru sanatate si pentru toate lucrurile.

| vali54 a răspuns:

Da mai are ca daca nu crezi in el o sa fi bolnav mereu si o sa ti-se intample lucruri rele si e bine sa crezi in el si din cand in cand mai du-te la biserica ca eu dupa ce ma duc la biserica ma simt mai bine.

| KenJi a răspuns:

Tu nu crezi in Dumnezeu, dar el crede in tine. Te-ai rugat vreodata sa te ajute si dupa sa ii multumesti ca ti-a dat viata asta asa buna sau rea cum este? Presupun ca nu.Si atunci tu cum ai vrea sa te ajute? Mura in gura? ...Gandeste logic

| xxxnonamexxx a răspuns:

De ce spui ca nu te-a ajutat? Ai crezut in El atunci cand ai avut nevoie? La Dumnezeu nu trebuie sa venim si sa cerem numai cand avem nevoie si cand suntem la greu, trebuie sa traim viata cu El zi de zi. Crede in El

| mgtow a răspuns:

Sunt sigur ca te-a ajutat cand mai putin te-ai asteptat el exista dar nu ajuta in orice moment.

| LupTrist a răspuns:

Da gandeste-te ca daca nu crezi ce ai sa faci in viata de apoi? Eu iti propun sa mergi in fiecare Dumninica la biserica si sa te inchini si ai sa vezi ca rezultatul o sa se schimbe si ai so duci numai bine

Te rog Funda

| xCraziiGurllx3 a răspuns:

`. Ar trebuii sa crezii in ell.

| Rynlor a răspuns:

Te-a ajutat dar tu nu ti-ai dat seama...

| Noreasontosimle a răspuns:

Sa nu mai spui asta niciodata, Dumnezeu te-a ajutat chiar si atunci cand erai bolnav. Dupa cum spui tu"eram bolnav" Inseamna ca acum nu mai esti sau cel putin iti e mai bine. Nu te a ajutat Dumnezeu? Daca putea fi mai rau? Nu te ai gandit? Ai avut langa tine o familie sau pe cineva care ti-a fost alaturi, il tot acel timp, inseamna ca Dumnezeu a fost langa tine. Faptul ca tu traiesti acum, si te trezesti in fiecare dimineata si vezi lumina zilei, inseamna ca Dumnezeu nu a uitat de tine! Cred ca ai avut si momente bune in viata, nu numai rele. Si sunt sigura ca vor urma si altele. Tu sa ai INCREDERE IN DUMNEZEU si niciodata sa nu spui ca El nu te ajuta. Chiar si in cele mai cumplite, dureroase, Sa sti ca EL e undeva acolo sus, Si vede, Sa nu fi manios pe El stie ce are de facut! Si inca ceva INTREBAREA NU ARE CE CAUTA LA ACEASTA CATEGORIE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai casa? Ai bani? Ai familie?
Daca ai toate aste, da mai are rost, pentru ca te uiti pe strada si vezi cersetori, ei sunt cei care nu cred in El, crede pentru ca El te ajuta fara ca tu sa-ti dai seama!

| Roxett a răspuns:

Da.
ai tu impresia ca nu te-a ajutat... daca nu te ajuta poate pana la ora actuala nu mai erai sa pui intrebarea asta. nu te mai indoi de existenta lui si apropie-te mai mult de El, du-te la biserica, roaga-te.

| FyZz a răspuns:

Crezi ca nu tea azutat niciodata atunci cum se face ca te-ai nasut fara sa mori cum se face ca nu mai esti bolnav sau poate cineva rau te pandeste mereu si el lupta pentru tine sa ramai in viata.Tot mai crezi ca dumnezeu nu te-a ajutat?

| larousee a răspuns:

Eu ma gandesc ca fiecare isi face singur viata, daca ne-am ruga toti pentru bani, sanatate, iubire nu am stii sa luptam singuri. Poate Dumnezeu ne ajuta la sfarsitul vietii in functie de cum ne-am trait viata... si niciodata nu iti pierde credinta chiar daca uneori esti in dubii, gandeste-te ca sunt oamenii care o duc mai rau ca tine intr-o anumita privinta

| Florentina_7104 a răspuns:

Spui ca nu te-a ajutat nicic macar cand ai fost bolnav...atunci acum dc te-ai vindecat?

| Dina a răspuns:

Tu crezi ca nu te-a ajutat, dar de fapt te-a ajutat foarte mult, si tine minte:"Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri"

| Mike23 a răspuns:

Pai in primul rand nu are rost sa crezi in ceva ce nu exista, normal ca nu te-a ajutat daca nu exista si daca te-ar fi ajutat inseamna ca ar fi fost doar o coincidenta.
Religia a fost creata din cele mai vechi timpuri cu scopul de a controla masele, cand 99% din oameni nu stiau nici macar sa citeasca, dar se temeau sa pacatuiasca cu gandul ca vor ajunge in iad. Religia este o pierdere de timp, iar povestile din ea sunt intr-un cuvant primitive si copilaresti. Acum fiecare face ce vrea, e de admirat efectul pe care l-a avut asupra populatiei atetea mii de ani, dar poate intr-un viitor indepartat populatia umana va evolua si o sa actioneze pe baza eficientei, nu a superstitiilor.

| nooname237 a răspuns:

Pai daca te astepti sa te ajute fara sa mergi la biserica si fara sa te rogi in fiecare zi...

| CostyMe a răspuns:

Pai eu zic ca trebuie sa crezi in continuare sa crezi in El, dar cred ca a incercat sa te testeze sa vada daca esti intr-adevar credincios Lui... cred ca ti-am fost de ajutor... Funda? big grin

| 5123fsda a răspuns:

Vrea sa zica ca atunci cand a avut mai mare nevoie nu l-a vazut pe dumnezeu ajutandul...