Vadamcik, nu putem spune cu exactitate daca va fi, sau nu.
Asa se zvoneste de vreo 2 ani.
Exista nenumarate motive pentru care ar fi "sfarsitul lumii " :
-Inversarea polilor
-Raze Gamma
-Meteorit
-Calendarul Mayas, etc
.
Cu toate astea, am citit undeva ca "Apocalipsa " a inceput deja. prin boli, razboaie, dezastre naturale...
Cert este ca, s-a mai zvonit o data ca va fi apocalipsa (2000) si yaca, nu a fost.
:*Te pup :*
Daca am omis ceva, scuze...
am incercat ca mesajul sa fie scurt si la obiect.
Nimeni nu stie. Dar am auzit ca se va schimba ceva din punct de vedere astrologic. Vor aparea tot felul de situatii. Si cica vom intra intr-o alta dimensiune. Nu pot sa iti explic mai concret, pentru ca tot ce se aude despre acest an este ambiguu.
O seara buna!
Daniel.
Buna!
Despre asta se vorbeste de cativa ani... daca e sau nu adevarat vom vedea atunci.
Ps : de ce e 21 decembrie si nu 12 ?
Nimeni nu a zis ca e sfarsitul lumii.Se vorbeste si eu cred ca e o schimbare majora asupra omenirii nicidecum moartea noastra.
Intrebarea asta a mai fost pusa de 2012 ori. De ce nu cautati acolo sus la "cauta", inainte de a intreba ceva?
Nostradamus nu a prezis asemenea prostie. Nostradamus a scris tot felul de "aberatii" (desigur, cu ghilimelele de rigoare), de exemplu: "Luna rosie cade peste marea galbena".
Altii au interpretat scrierile lui Nostradamus. Aratati-mi si mie unde dracu' scrie, in scrierile lui Nostradamus, "Sfarsitul vine in 2012"? De ce vorbiti in necunostinta de cauza? Eu cred ca este spiritul turmei. crede unu' -> cred toti. Documentati-va mai bine!
Va fi cand va vrea Dumnezeu. Stiu doar ca odata cu anul acesta 2009 si pana in 2014 se vor produce schimbari majore cu repercursiuni pe toata planeta, inclusiv schimbarea polilor si a fenomenelor meteo extreme, puterea de stralucire a Soarelui cu topirea ghetarilor in proportie de 70%, inundatii si cutremure frecvente. Acest lucru s-a mai intamplat in istoria planetei si acum 20. 000 de ani si nu a dus la extinctia vietuitoarelor asa ca este ceva normal, toate vor trece.
Nu chiar..in 2012 va veni apocalipsa...asa se spune dar sfarsitul lumii..nimeni nu stie cand va veni.
Apocalipsa inseamna revelatie. nu sfarsit.cine Doamne iarta-ma va spus ca vine sfarsitul? va e frica sa muriti? dar sa traiti si sa fiti rai nu va e frica? ba culcati seara dar nu intrebati? oare mor in noaptea asta? traiti curat crestineste, fiti buni pe fata pamantului si feriti-va de pacat.atat.
Daca ai pus intrebarea asta, inseamna ca te astepti ca cei de aici sa-ti raspunda, dar eu te intreb pe tine : Ce te face sa crezi ca cei de aici stiu mai multe decat stii tu?
Buna! speram ca nu asa se spunea ca va fi sfarsitul lumii si in 2000 si pe 09 09 2009 si nu s-a intamplat nimic, speram sa nu se intample nimic. Desi cred ca va veni curand pentru ca ne-am facut prea rai, unde te uiti la stiri pe toate canalele vezi numai crime, violuri, tatal ce isi violeaza fica, mama ce isi ucide pruncul... dupa parerea mea potoul lui noe a fost datorat faptului ca lumea era prea rea si ca era si era prea multa foame. parerea mea
Michaele di Nostradamus, a prezis ca in 2012 va fi sfarsitul lumii. Dar dupa cum stim scrisul lui era codificat, poate oameni care au decodificat textul au interpretat gresit. Iar problema cu calendarul mayasilor eu cred ca nu este adevarat. Poate se va intampla altceva, dar nu cred ca va fi sfarsitul lumii. Dumnezeu stapaneste Lumea, nu mayasi.
Mai mult ca sigur nu va fi atunci pentru ca Biblia spune ca va veni atunci cand nimeni nu se va astepta. Iar ziua aceea nu este stiuta decat de Dumnezeu (Matei 24:36 "Iar ziua şi ora aceea nimeni nu le ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl"). Biblia ne ajuta sa stim ce trebuie sa facem pentru a fi aprobati de Dumnezeu, ca indiferent cand Dumnezeu va distruge ce este rau pe pamant, sa fim aprobati
TU din cauza asta nu poti dormi noaptea? Dupa multi oameni a venit deja de cateva sute de ori dar uite ca inca suntem aici.
Dupa parerea mea sfarsitul lumii a inceput de mult si noi acum traim apocalipsa. dar de ce nu se intreaba nimni can se va termina toata chestia asta toata rautatea care exisata, de incaput a inceput sfarsitul lumii dar cand se tremina? intrebati-va si asta
Daca te uiti dupa acest subiect pe net, vei vedea ca de fapt 2012, in viziunea multora, nu este un sfarsit, ci o evoluare a omului, o schimbare destul de brusca si periculoasa.
Probabil datorita schimbarilor de clima si asa mai departe, vor fi cutremure mari, care deja isi fac simtita prezenta pe alocuri, si alte "minuni" de astea in urma carora vor muri multi oameni, dar vor trai altii care se zice ca vor avea parte de o viata mai buna.
Sfarsitul lumii pe care il gasim in biblie este doar metaforic, biblia e ceva metaforic, ireal. Citind anumite documente legate de acest eveniment, intr-un fel tind sa cred asta, caci pare logic.
Acum fiecare cu parerea lui, dar sfarsitul lumii nu va fi in nici un caz acum si dupa cum a prezis si nostradamus, planeta asta va exploda dar undeva prin 3000 si ceva, cand probabil vom fi de mult mutati pe alta planeta.
Slut! Mie mia povestit un om ca nu e sfirsitul lumii dar e sfirsitul unei generatii in 2012 23 septembrie ci nu in 2012 21 decembrie. nu stiu de unde a luat-o el adica omul care mia povestit da el nu are calculator, televizor sau altceva el scrie pe niste hirtii niste cifre tot timpul calculeaza ceva dar nu stiu ce. E un om batrin dintr-un sat din Moldova