O teorie pentru care exista aceeasi definitie ca pentru toate teoriile.Ai in dex o multime de explicatii cu forme putin diferite dar cu acelasi inteles.
Am uitat sa-ti multumesc pentru postarea destul de interesanta dincolo de toate acceptarile sau refuzurile intru credinta.
Mai am o teorie asemanatoare sa o postez?
Cum vrei dar, daca fac parte din acelasi set de videocliupuri, sa stii ca le-am citit.
Nu cred uite:
http://www.youtube.com/watch?v=EDNDvpjbx6U&feature=related
Tu ce istorie ai facut in scoala sau ai facut asa de forma? cum sa aiba pamantul 6000 de ani cand sunt scrieri mai vechii http://www.ecology.md/md/section.php?section=history&id=5252
Oameni buni, cand o sa intelegeti ca teoria evolutiei tine "trasmiterea unor caractere a unui individ care ajung sa fie adoptate de o populatie"? Concret: daca bunicu imperecheaza tauru sanatos cu vaci sanatoase, peste 20 de ani o sa aiba vaci mai sanatoase decat vecinul lui.
Cat despre filmulete: de ce sa fie sansa? Daca te-as intreba care sunt sansele ca o piatra, daca o arunc in sus sa cada in jos. Daca stai sa calculezi probabilitatea, o sa iti dai seama ca sunt sanse foarte (foarte) mici sa cada in jos si intr-o linie aproape dreapta (de ce nu o ia in stanga sus?).
Cred ca iti dai seama ca intrebarea era facuta astfel incat sa induca in eroare. Din aceasta cauza avem teorii si legi, functii si ecuatii, ele ne ajuta sa explicam unele lucruri, oricat de ciudate ar fi si oricat de intamplatoare ar parea.
Wikipedia este sursa de incredere, spre deosebire de youtube. Cand gasesti ceva 'senzational', nu crede din prima, documenteaza-te de pe wiki.
Pro tip: status quo din stiinta este litera de lege pentru oricine care nu este din domeniul respectiv. Daca de X ani teoria Y este acceptata si tu nu ai cunostinte in domeniu (facultate-minim), ar fi bine sa o accepti si tu. Nu castiga nimeni nimic daca te pacaleste cu teorii gresite, stiinta nu se face pentru bani sau faima.
De ce faci chestii din astea? ok, tu crezi, nu ai deloc habar de stiinta, videoclipurile postate de tine aici sunt o insulta adusa stiintei de acu 200 de ani nu mai vorbesc de cunostintele din ziua de azi, dar poate altii vor sa stie.
multa lume de pe site are in medie de la 12 ani pana la 16 17. sunt usor influentabili si la scoala inca nu invata, sau scolile nu ii invata tot ce trebuie ca sa inteleaga de e adevarat sau nu ce spune in video. de ce vrei sa le faci rau prin indoctrinare cu date false?
TychoB are perfecta dreptate ce ar castiga ei sa minta? ce ar castiga ei sa ne spuna ca fumatul ucide, drogurile, baututra si atatea lucruri
documentarele astea sunt pesudostiinta ele nu detin dovezi si doar contrazic stiinta ca sa argumenteze existenta unui zeu sau ca cei din doc sa scoata o carte sa o cumperi
sa-mi explice aia mie de ce mereu apar microbi noi, virusi?
Cand ciuma bubonica facea ravagi prin europa oamenii de stiinta incercau sa faca un antidot de ce a lasat dumnezeu ciuma? cand a aparut gripa spanioala cine a ajutat omenirea iar stiinta, cand apare cate un virus cine sta 16 ore pe zi sa caute ceva sal exetermine nu stau aia din documentar nu ei vand cartii si scot banii frumosi
leucemia ucide multe persoane, sida si atatea boli cine incerca sa faca ceva stiinta nu vreun zeu tu cand esti bonava cine te vindeca dumnezeu? daca da atunci numai te du la doctor poate e ateu roaga-te eu, care crestin se ofera sai transmit virusul sida sa vad daca prin rugaciunii scapa de el sau ciuma se ofera cineva?