Este un semn ca ti se va arata destinul cat de curand.
Doar o coincidenta banala, nu ai avut ganduri prea mari.
Nu ti s-a intamplat ca atunci cand te gandesti sa suni pe cineva, acel cineva sa te sune? Asta nu inseamna ca este o conexiune telepatica intre voi doi, doar o coincidenta.
Nu uitati ca ne folosim doar 5% din capacitatea creierului. Daca am putea sa o folosim pe toata, am putea sa facem orice. Suntem blocati, societatea asta, lumea asta in care traim ne-a blocat si ne blocheaza in continuare. Interesul e ca noi sa fim manipulati. Reflectati mai mult si priviti mai mult in interiorul vostru si mai lasati lumea asta. Picolini, nu e o coincidenta, se intampla ceva, nu esti singur/a in situatia asta. Ar putea fi niste semne ca, intr-un fel, creierul tau "se deblocheaza", daca pot sa zic asa. Daca vrei, tinem legatura. Si eu ma simt ciudat de un timp.
Uita-te la filmul-documentar The Secret'
o sa-ti explice niste treburi.
iar coincidentele nu exista. totul se intampla cu un motiv
Sunt exact in situatia ta ...nu imi explic de ce se intampla lucrurile asa si nici nu am sa inteleg vreodata...
Ce tare :X. Gandeste-te că mâine o să bat la uşa ta, poate o să se întâmple. Dacă nu, înseamnă că e coincidenţă.
Ai înţeles aşai?
Mare lucru, esti clarvazatoare nu stiai? Poate chiar vrajitoare
Scuza-ma! Glumeam Eu cred ca e coincidenta.
Buna
si mie mi se intampla la fel, dar nu stiu de ce...si faza cea mai ciudata e ca nu sunt singura din familie careia i se intamla asta
nu am nici o explicatie
Foloseste`ti puterile supranaturale pentru a face bine in lume ...
LisaJulie întreabă: