| DarQueen a întrebat:

Mă gândeam... ce ați cere de la Dumnezeu, dacă ar apărea în fața voastră și v-ar întreba ce doriți de la El?
Vreau răspunsuri argumentate și, vreau răspunsuri ce nu implică "sănătatea", căci sunt conștient că de așa ceva are nevoie tot poporul.
Mulțumesc. happy

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

@Ramona draga
Romania este o tara crestina cu numele.Imi pare rau sa spun ca tara noastra se scalda in sangele copiilor ucisi in pantecele mamei lor acolo unde ar trebui sa fie protejati.Nici la capitolul divorturilor nu stam mai bine.Astazi isi fac juraminte inaintea lui Dumnezeu ca se vor iubi toata viata, si nu peste mult timp raman copii cu ochii in lacrimi si cu inimioarele zdrobite de durere ca trebuie sa traiasca cu un singur parinte.Cat despre imoralitate si altele nu mai are rost sa amintesc caci stim cu totii. Iar pe Dumnezeu oamenii Il cauta cand au vreun necaz, si multi crestini merg la Biserica de Pasti si de Craciun.Din pacate multi de aici de pe TPU neaga existenta lui Dumnezeu. Oare asa trebuie sa arate un crestin adevarat? Cunosc oamenii care sunt adevaratele valori? Cunosc oamenii care este voia lui Dumnezeu, care sunt principiile dupa care ar trebui sa traiasca un adevarat crestin? Spune Dumnezeu despre astfel de crestini:,, Ei Ma cinstesc doar cu buzele dar inima lor este departe de Mine.,,

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

As dori mantuirea celor dragi ai mei.Domnul sa mantuiasca Romania.Sa se intoarca cu fata la Dumnezeu.Prea multi ratacesc departe de fata Lui.

| Parintele a răspuns:

I-as cere sa mai mearga pe la scoala...

| ramona30 a răspuns:

Asta e aceeasi intrebare pe care le-o spui copiilor de 5 ani. Ce vreti sa va aduca Mosul?
La fel e si cu D-zeu.

| ramona30 a răspuns:

@Ema
Suntem cea mai credincioasa tara din UE, cum adica D-zeu sa-si intoarca fata catre noi ca suntem cei mai credinciosi. Uita-te la necredinciosii aia de danezi, suedezi si finlandezi ce greu o duc si in ce saracie, haos si mizerie traiesc. laughing
Sa stii ca una din cauzele pentru care ne aflam aici este si faptul ca nu am renuntat la religie la timp. Dar cu atatia inapoiati in tara asta nu ai cum.

| MeScorpion a răspuns:

Nu i-as cere nimic, mi-ar ajunge sa "apara".

| DorelSudoru a răspuns:

Las intreba de ce dracu nea mai creat daca nu-i pasa...

| Kosuchin a răspuns:

Hmmhmhm...Pai eu i-as cere : bani,masini,gagici, vile, vile cu piscina, vile la oras, vile la mare, vile cu piscina si la mare, hmm.mai multi bani, mai multi ani de trait, hmmm...sa faca o gradina zoo pentru toti prostii si habotnicii, si aah, pace mondiala, sa nu mai fie foamete, boli, etc etc.
Ooops, am uitat:Dzeu care iubeste oamenii nu este nimic altceva decat o iluzie; Poza asta demonstreaza cel mai bine :
http://thenakedvoid.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/kevin_carter.jpg
Oare ce ar cere fetita din poza...
~haideti credinciosilor, dati-mi stupid, stiu ca vreti :3.

| bebetho a răspuns:

I-aş cere să-mi dea exact ce crede el că aş avea nevoie ( El fiind Atotştiutor trebuie sa ştie cel mai bine de ce am nevoie, mai bine decît mine ).

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Ca sa zic asa in momentu' asta sunt indragostita pana peste caplaughing si as cere sa ma combin cu... si sa raman mereulaughing. Lol, n-am logica acum prea mare:d.

Cred ca as cere sa am multe intelepciune, pentru ca oriunde e nevoie de intelepciune si nu prea multi au asa ceva cu adevarat. As cere ceva cu adevarat neobisnuit:d.

| Rapplex a răspuns:

Eu nu i`as cere nimic.as fi extrem de multumit sa aflu ca exista

| push2gl a răspuns:

Sa am o familie unita si multi prieteni

| DarQueen explică:

Eu...I-aș spune să îmi dea mai multă putere de înțelegere, puțină iubire(să simt) și poate, rețeta unei vieți fericite, cu finalizare fericită(adică Raiul).

| xt9000 a răspuns:

Pacea in lume si prosperitate, asa ca toata lumea ar avea tot necesaru si nu ar fi certuri deci si eu as fi multumit

| LolNope a răspuns:

Sa-mi vindece parintii...

| Cocoa a răspuns:

Nu stiu daca as fi in masura sa ii cer ceva dar cu siguranta i-as sugera sa ma binecuvanteze cu prieteni cati mai multihappy

| catalineusx a răspuns:

Mai sincer as cere 2 lucruri.IN primul rand as cere mantuire, iertarea pacatelor si in al 2-lea rand as cere pace in lume

Ce altceva as putea cere daca stiu ca le-as avea pe acestea doua.Pacea este tot ce ne trebuie.Nu avem nevoie de aur petrol etc atata timp cat ne avem unul pe altul si ne suntem alaturi.Si mantuire, sunt sigur ca multe persoane se gandesc la asa ceva incer daca ar fi sa imi ''pun o singura dorinta'' as cere pacea, m-as sacrifica pentru binele lumii cu toate ca stiu ca nu o sa ajung in rai. Sper ca te-am ajutat

| AudImagini a răspuns:

Mi'aş dori ceva mai multă creativitate, imaginaţie.
Sau mai mult tupeu poate...
Nu spun că nu am deloc dar poate încă puţiiin
Clar mi'aş dori mai multă voinţă... mai puşină lene...
Vreau o grămadă de chestii dar El ştie mai bine ceea ce am eu nevoie

| D-Anna a răspuns:

Pentru Ema. Nu vreau sa te contrazic deoarece ai dreptate, insa nu pot sa nu ma simt jignita, deoarece eu nu-l caut pe Dumnezeu doar la necaz, ci il port cu mine in suflet si in gand. Si sunt fericita sa spun ca nu sunt singura! Sincer ai o parere foarte proasta despre propria-ti tara si crede-ma nu ajuti cu mult doar criticand, la fel ca si (Copilul92Ucis2011) pe care daca nu l-as cunoaste atat de bine as zice ca a luat-o razna. Eu vorbesc din experienta, din ceea ce odinioara a fost o necredincioasa. Nu cauta motive sa acuzi pe unii, ori altii sa spui ca mai multi sunt necredinciosi. Uita-te mai bine la cei credinciosi si cu tine vom fi cu unul in plus! Asa cum in fiecare dimineata mergi la oglinda si iti vezi propria reflectie asa uitate si in sufletul tau si vei vedea credinta, iubirea, iertarea, pacea. Nu critica, nu cred ca asa ai fost invatata, iubeste si mai ales iarta caci si El te va ierta pe tine! Si acum revenind la intrebare: Eu as cere ceva de care am mare nevoie, as cere mila si indurare, sa-mi dea forta necesara sa nu cedez ispitei si chiar daca as face asta, sper sa pot avea forta necesara sa ma ridic si sa ma indrept iar si iar si iar spre credinta si doar daca el va crede ca sunt demna sa-mi dea iubirea si iertarea de care am atata nevoie!

| elizzu a răspuns:

Eu as dori sa aflu toate raspunsurile la toate interebarile posibile, mai ales cele cu "viata de dupa"...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saa ajute sa fiu mai bun si mai ingaduitor cu ceilalti.

| Berbecu a răspuns:

Eu i-as cere sa imi indeplineasca cate o dorinta in fiecare zii laughing