anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc Gaby am 17 ani si sunt pasionat in general de teoria conspiratiei si extraterestrii.Caut pe cineva care stie astfel de lucruri si este pasionat, casa dezbatem aceste subiecte.Ma numesc pe Facebook Gaby Alex sau pe Skipe gaby.block42.Pe Facebook am o poza cu un simbol de la republic of gamers.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Afirmatiile mari cer dovezi mari, momentan nu exista dovezi pentru existenta a altor vietati in univers, teoriile conspirative sunt credinta care nu ofera dovezii, asta e ca luna e ca cascavalul cei care spun ca nu mint sau ei ascund adevarul, de pe urma celor mai putin rationali uni fac banii grei, milioane de dolarii

| T0T a răspuns:

Trist.

| relian a răspuns:

Mergi pe sitele lovendal.ro uite cai fac reclama aia vorbesc numai despre povesti de g enul asta, dar daca iti palc povestile mai degraba pune si citeste povesti romanesti din alea fat frumos, harap alb cas mai educative decat ce gasesti la lovendal laughing

| anonimg a răspuns:

Nu mai cauta ceva ce nu exista: extraterestrii. Indreapta-ti toate puterile tale intelectuale catre a invata carte, ca sa ai o meserie care sa iti poate aduce un trai sanatos.
Daca vei cauta in continuare sa-ti ptreci timpul cautand date despre extraterestrii, vei vedea mai tarziu ca a fost un timp pierdut. Caci ceea ce cunosc oamenii de stiinta cunoaste toata lumea: deoarece acestia cand fac o descoperire, o fac publica. Si pana acum nu se stie nimic concret despre extraterestrii. Oricum acestia nu exista.
Nu se poate pastra secret cand apare un nou iphone; cat cat mai mult un extraterestru.

| alin131 a răspuns (pentru anonimg):

Asa, lasa societatea sa educe omul, nu sa isi descopere puterile interoare si sa vada ce potential nelimitat are propria lui gandire...

Daca oamenii de stiinta fac totul public atunci de ce exista fenomenul mandela care se produce doar atunci cand se executa salturi in timp si se deregleaza istoria chiar si cu un mic detaliu doar?

Daca maine apare o noua specie de animal care l-au descoperit cercetatorii de stiinta crezi ca maine a luat nastere?

Daca cineva iti spune ca e prost razi de el si in acest mod el se face superior tie doar prin faptul ca iti lasi garda jos si consideri ca e inofensiv.

| DavidoffUser a răspuns:

E un subiect interesant, insa nu-l lasa sa te domine.
Universul e infinit, asa ca extraterestii exista sigur, fara indoiala.
Or fi pe Pamant? Cine stie, noi nu, asta e clar, si chiar daca ar fi, n-ar spune publicului pentru a nu crea panica si suprapopulatie in acea zona de unde vine informatia ca ei "ar detine o tehnologie extraterestra sau chiar un extraterestru ".

| GabyAlex999 a răspuns (pentru DavidoffUser):

Sunt pe pamant de mii de ani, de asta lumea a evoluat asa de repede.Este dinut secret de catre statele lumii pentru a nu panica lumea.In ani 40-50 lumea stia in mare parte de ei dar atunci a inceput aceasta conspiratie de a tine secret totul, de asta sunt atatea sceptici.Dar in ultimii ani au inceput cate putin sa zica adevarul.

| alin131 a răspuns:

Daca te mai chinui putin s-ar putea chiar sa iti raspunda unul. Daca crezi ca sunt mici si cu capul mare si gri sau verzi dream on!

| AnonimSuprem1 a răspuns:

1. Eu nu cred in teoria conspiratiei, deoarece nu existe niciun argument bun care sa dovedeasca ca ea este adevarata.
2. Eu sunt SIGUR ca exista extraterestrii, deoarece exista exagerat de multe stele cu miliarde de galaxii in universul nostrum.
O galaxie are sute de miliarde de stele (Caleea Lactee are intre 100-400.000.000.000 stele; dar sunt si galaxii mai mare decat aceasta).
In univers sunt 200.000.000.000 galaxii. La fiecare 1000 de galaxii sunt sigur ca exista mai mult de o singura specie de extraterestrii.
Dar, conform teoriei M, nu exista doar in singur univers (al nostrum), ci mai multe (exista un multivers). Dar, eu cred ca este posibil sa existe chiar mai multe multiversuri.

| RAY a răspuns (pentru AnonimSuprem1):

Aia nu-i teorie e o simpla ipoteza care inca nu a fost dovedita stiintific, si acele universuri cum au aparut? teoria m complica situatia

| AnonimSuprem1 a răspuns (pentru RAY):

Acele universuri reprezinta niste membrane in a 11-a dimensiune, deoarece conform acestei teorii oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca nu exista doar 4 dimensiuni (3 spatiale si una temporala), ci pe langa acestea au mai adaugat inca 6 dimensiuni spatiale + 1 dimensiune care le cuprinde pe cele 10 = in total: 11.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_M
"(...) corzile, despre care se presupunea că stau la baza materiei din univers, s-au extins și s-au combinat. Concluzia extraordinară a fost aceea că toată materia din univers era conectată la o singură structură imensă, numită membrană. Această nouă teorie a primit numele "Teoria M", de la cuvântul "membrană", și a impulsionat din nou căutarea explicației pentru toate lucrurile din univers." Deci, eu stiu ca aceste corzi se extind si formeaza membrane, iar acele membrane reprezinta universurile.

Dovedeste si mai vorbim

| AnonimSuprem1 a răspuns (pentru RAY):

1. E clar ca Big Bangul trebuia sa fi venit de undeva, ca nimic nu se intampla fara motiv.
2. "Există modele teoretice care se folosesc de mai mult de 5 dimensiuni, ajungându-se chiar la 10 sau 11 dimensiuni, pentru a pune la dispoziţia fizicienilor un aparat matematic îndeajuns de complex, capabil a explica anumite comportamente bizare ale Universului, la nivel macroscopic şi microscopic." - link: http://www.scientia.ro/fizica/fizica/219-univers-patru-dimensiuni.html
Citeste si acestea:
http://www.stiintaonline.ro/......icule-lhc/

As aprecia sa scrii un creator deist a facut x nu sa ai mintea inchisa si sa sami ceri mie sa accept ce scrii acolo, totul are o cauza clar, ai rabdare ca se va gasi o explicatie