| cLaudYu a întrebat:

Mai sunt 15 minute pana la 00:30 oare chiar vor fi 2 lunii pe cer(luna satelitul natural al Pamantului si planeta Marte). Astept raspunsuri de la ce-i care au vazut ceva pe cer dar si de la cei ce nu au vazutbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da? Ii 00:30 m`ai facut sa ies pe geam aiurearolling on the floor.
N`am vazut nimic.

Dk mi`o intrat vre`un tzantzar ce bataie`ti ieilaughinglaughing.

:**:**

17 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Multa minte iti mai trebuiehee hee))

cami
| cami a răspuns:

Tu te-ai uitat? Si ce te-ai mascat asa? Ochelarii... caciula-n cap.

| remus a răspuns:

Mai pepenerosu, tu ai o problema oculara, ce ai vazut tu era un bostan pe care porcii il rostogoleau, partea portocalie era cea care a stat pe pamant.

| Klara a răspuns:

Aaaaaaaaaarolling on the floor)
Vai doamne, tin minte ca eram afara cu gashca la ora aia, la o tzigareta pe la gard, si era luna pe cer, dar n-am observat nimic rosu....cred. Nici nu stiam ca apare planeta straight face

| pepenerosu a răspuns:

Da si eu am auzit dupa.de fapt am primit un mass...si am cautat pe net.si intr-adevar.scria in mai multe locuri. dar am gasit linkul pe care l-a postat Jupiter si m-am convins ca nu e adevarat... dar sa stii ca m-am uitat pe la 10 si ceva seara.si luna era portocalie-rosie.happy. dar in cateva minute a disparut.ciudat.straight face.(era semiluna)

| LORY a răspuns:

Nimik...Mare pacaleala laughing

| jo a răspuns:

Creiere netede. Ca-n palma.
Oricum nu stiu ce-nseamna nici asta.

| YLLL a răspuns:

00:24
si eu astepttsa vad a2a lunalaughing

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Am impresia k astia fac misto de noi laughing)... cred ca se va vedea doar o luminitza gen : km se vde o stea, dar roshie :p nu are cum sa se vada ca luna pentru ca este mai mik k ea straight face thinking si ma rog. eh si daca se vde si nu observam. o vdem urm data laughing daca mai traim

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Pacaleala de 27 august laughing)
ptuu k n'am vzut nimic laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok cand apare iti zic dawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi vine sa cred cata ignoranta este in lumea asta... oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam stupid... am iesit afara si nimic... credeam ca voi vedea 2 Luni dar eu nu vad macar o Luna... big grin

| cLaudYu explică:

Nu am vazut nimica pe cer straight face in afara de stele si o stea mai mare in partea de S.Nu am vazut nici macar o luna dapi doua.Plus ca eu stau la tara si am raza vizuala mare dar nu am putut vedea nimica

Imi pare rau ca v-am pus sa va uitati pe cersad

| cLaudYu explică:

Lori imi pare rau ca am postat si eu aceeasi intrebare ca si tine, dar nu ti-am vazut-o...
big grin

| cLaudYu explică:

Cami, m-am mascat asa ca sa nu ma radieze cele 2 luni laughing(gluga pentru radiatii, iar ochelarii, sa nu orbesc de la luminiile celor 2 lunii) big grinbig grinbig grinbig grin