Mai pepenerosu, tu ai o problema oculara, ce ai vazut tu era un bostan pe care porcii il rostogoleau, partea portocalie era cea care a stat pe pamant.
Aaaaaaaaaa)
Vai doamne, tin minte ca eram afara cu gashca la ora aia, la o tzigareta pe la gard, si era luna pe cer, dar n-am observat nimic rosu....cred. Nici nu stiam ca apare planeta
Da si eu am auzit dupa.de fapt am primit un mass...si am cautat pe net.si intr-adevar.scria in mai multe locuri. dar am gasit linkul pe care l-a postat Jupiter si m-am convins ca nu e adevarat... dar sa stii ca m-am uitat pe la 10 si ceva seara.si luna era portocalie-rosie.. dar in cateva minute a disparut.ciudat..(era semiluna)
Am impresia k astia fac misto de noi )... cred ca se va vedea doar o luminitza gen : km se vde o stea, dar roshie :p nu are cum sa se vada ca luna pentru ca este mai mik k ea si ma rog. eh si daca se vde si nu observam. o vdem urm data daca mai traim
Nu am vazut nimica pe cer in afara de stele si o stea mai mare in partea de S.Nu am vazut nici macar o luna dapi doua.Plus ca eu stau la tara si am raza vizuala mare dar nu am putut vedea nimica
Imi pare rau ca v-am pus sa va uitati pe cer
Lori imi pare rau ca am postat si eu aceeasi intrebare ca si tine, dar nu ti-am vazut-o...
Cami, m-am mascat asa ca sa nu ma radieze cele 2 luni (gluga pentru radiatii, iar ochelarii, sa nu orbesc de la luminiile celor 2 lunii)
AvalohAlyn întreabă: