Da am avut si eu deja-vu e aiurea rau deja-vuul! sau esti medium uhuhuu! cred ca mai bine spus deja-vu :X! parerea mea Salut
Da asta cred si eu:X....si faza cu mediumu nu cred m.am gandit si la asta da nu prea cred.
MErsi mult:*
Oricand
De ce? Te rog raspunde! De ce? De ce te minti, de ce ne minti? De ce nu te respecti? De ce nu ne respecti? Chiar trebuie sa pui asemenea intrebari? La ce ajungi? Care e scopul? Nu inteleg!
Este usor de explicat. Mintea omului este mereu in contact cu universul.Deci viitorul iti poate aparea in vise, simple mesaje transmise de univers.E greu de crezut dar demonstrat stintific. Faza cu deja-vu : noi am mai trait intr-o viata anterioara.Atunci cand parca ai mai trait un sentiment inseamna ca intr-o viata anterioara ai mai fost acolo.Nu ne amintim viatile anterioare, doar anumite sentimente deja-vu.
Ce treaba are fasolea
visurile depind mult de ce faci inainte sa te culci, adica depinde de ce faci in acea zi
daca stai foarte mult si te gandesti la un lucru automat poti sa-l visezi
a si senzatia asta ca ai fost acolo ti se pare deoarece probabil ai auzit de acel lucru sau l-ai cazut intr-o poza sau altceva...
socipath63092 întreabă: