| Ramonaaaa a întrebat:

Bună!
Poate nu este categoria cea mai potrivită, dar clar la "Dragoste si Sex" nu vor fi prea mulţi care vor raspunde. Drept urmare, dau copy-paste.
"Sunt o mare fană a filmelor/serialelor de dragoste. Drept urmare, am vizionat cu plăcere filmul "Breaking Dawn", serialul "The Vampire Diaries" şi altele de acest gen nu neapărat cu vampiri dar cele care au o poveste de dragoste interesantă şi nu un clişeu.

Întrebarea mea este simplă : Oare în zilele noastre mai există iubire adevărată? Mai există oameni care să iubească o persoană atât de mult încat să vrea să îşi dea viaţa pentru ea? Să pună totul în joc pentru ea?

Aici nu mă refer doar la băieţi ci vorbesc la modul general pentru că din câte observ acum nimeni nu mai pune suflet în relaţii...

Am observat că puştii de 12, 13, 14, 15 ani îşi pun la status pe mess sau(mai nou!)pe facebook "Te iubesc".

In zilele noastre(exact asa cum mi-a zis o prietenă),"Te iubesc" se spune ca şi "Bună ziua!". Nu mai înseamnă nimic.

Clar şi toate filmele/serialele de dragoste m-au influenţat, ca să zic aşa, să pun această întrebare şi totuşi sunt în căutare de răspunsuri."
Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi sa iti spun strict ce simt,ti-as spune ca Da,mai exista persoane,care stiu ce inseamna,care simt cu adevarat iubirea,dragostea,fara a se gindi la sex.Din pacate, ai dreptate, asemenea persoane sint tot mai rare.Mult noroc.

2 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Pai de fapt in asta se masoara love, in cee ce esti dispus sa sacrifici cu bucurie si fara resentimente pentru celalalt.

| Zuzurock a răspuns:

Persoane care iubesc cu adevarat, mai exista.dar marea majoritate sunt impreuna cu cineva doar din interes, din dorinta de a avea o relatie si a fi smecher sau pentru ca partenerul tau ti se pare dragut...insa mai exista si cazuri in care chiar simti fluturasi in stomac, chiar e dragoste adevarata