Nu prea cred sa aiba importanta revenirile pentru ca oricum nu se pastreaza nimic in memorie decit in foarte rare cazuri si deci in fiecare viata esti cu totul o alta entitate.
Mi se pare PUR irational sa contrazici reincarnarea doar pentru simplul fapt ca tu "nu crezi" in ea. Exista mii de cazuri in care copii isi aminteau o alta limba, descriau in detaliu cele mai mici locuri. De ce tot negati? DE CE, este mult mai usor decat a munci si a vedea daca este adevarat?
(7 August 2011 23:54 )
hummer a răspuns:
Nu nu se poate, pe lumea asta suntem in trecere doar o singura data apoi ne intoarcem acasa de unde am fost creati si ne ocupam fiecare locurile noastre, iar pe pamant alta echipa de suflete e pregatita sa isi primeasca corpurile, foarte simplu si bine pus punct sistemul winking... da de unde sti tu ma?
Nu nu se poate, pe lumea asta suntem in trecere doar o singura data apoi ne intoarcem acasa de unde am fost creati si ne ocupam fiecare locurile noastre, iar pe pamant alta echipa de suflete e pregatita sa isi primeasca corpurile, foarte simplu si bine pus punct sistemul
Nu cred.Sincer chiar nu cred.Toti vor sa se reincarneze si sa traiasca 100 de ani fara reparatii dar in relalitate nu stiu ce sa faca intr-o duminica dupa masa ploioasa.O data traim pentru ca timpul este de ajuns celui ce stie sa il foloseasca.
Eu cred ca este o prostie. Oamenii se nasc, traiesc si mor!
Nu exista viata de apoi, nu exista rai sau iad! Sunt doar niste clisee care in principal ajuta oamenii sa doarma noaptea :,, chiar daca mor, poate ma va astepta o viata mai buna ''.
De asemenea ajuta familile celor care au murit sa mearga mai departe la gandul ca,, poate a ajuns intr-un loc mai bun ''.
Eu cred sincer in reincarnare. Dar nu de genu, ma reincarnez intr-un caine, gandac bla bla bla. Nu cred in rai, iad, dar cred intr-o forta superioara. Religia deja mi se pare o poveste de adormit copii, si ajung la concluzia ca biserica nu face altceva decat sa manipuleze.
anonim_4396 întreabă: