Chestia cu reincarnarea/viata anterioara e o prostie. Numai cei carora le e frica de moartea vesnica sau care refuza sa creada ca lumea asta poate exista foarte bine si fara ei ar putea afirma asa ceva.
Bineinteles ca explicatia e una rationala si simpla (sau nu), care se aliniaza in randul simptomelor neurologice (de natura stiintifica) ce pot fi demonstrate ca fiind 'pure' anomalii ale creierului.
Deci ia`ti adio de la visele in care o sa primesti o alta viata; asa cum esti ramai si tot asa o sa mori. Too sad, hah?
).
Ai inteles gresit ceea ce am spus. Sunt foarte constienta de faptul ca o sa mor asa cum sunt . Cand am postat intrebarea nu incepusem sa ma documentez despre asta, iar acum mi.am schimbat total parerea
Multa lume considera deja vu-ul un lucru banal pentru ca nu gasesc o explicatie pentru acest fenomen.Si eu ma gandesc des la asta si ma bucur sa vad ca sunt oameni cu care pot impartasii acest lucru. Vreau sa stiu mai multe despre asta si cred si eu ca are legatura cu viata anterioara.O chestie ciudata pe care am observat-o la deja vu-urile mele este ca sunt faze in care nu am foarte mult timp, faze cand am zilnic si faze cand am de mai multe ori pe zi.Deci sa incep cu a doua faza pe care am zis-o.Atunci cand am zilnic.Asta mi s-a intamplat cand a venit un prieten de familie la noi in vizita pentru cateva saptamani.Mama avea dureri mari de ceafa si mi-a spus ca luase niste cursuri de terapie sau nu prea am inteles, iar cand i-a facut si ei terapia aia, durerile de spate i s-au redus foarte mult.Mi-a spus ca s-ar putea sa aiba o energie sau o putere prin care vindeca.Ma rog,chestia e ca eu, cat a stat la noi, am avut zilnic deja vu-uri, chiar de mai multe ori pe zi. dupa ce a plecat, am incetat sa mai am asa des. Aveam o data la nu stiu cand.Nu mi-am putut explica de ce aveam atat de des cat timp acel om a fost la noi. Poate pentru ca acel om avea o energie mai speciala, dar dupa ma gandeam la teoria mea cum ca deja vu-urile au legatura cu viata anterioara si nu mai stiam ce sa cred.Am avut multe experiente din astea, care nu pot sa mi le explic.Si nu numai experiente de deja-vu.Chiar un vis care s-a indeplinit a doua zi.Si premonitii.Chiar o viziune cu un accident nefericit care dupa s-a dovedit a fi adevarata.Eu chiar nu stiu ce sa cred.
Nu sant o persoana care crede in orice chestie, sa-i zicem "paranormala", dar nici o persoana sceptica care crede ca sunt pure coincidente.
Chiar nu stiu ce sa cred.
Cam asa eram si eu. dupa discutia care am avut-o cu amicul meu a inceput sa ma intereseze din ce in ce mai tare, am citit multe articole despre asta si multe se contrazic intre ele si mai rau intrii in ceata.
Deja-vu-ul este o chestie de spatiu timp noi atunci cand dormim se spune ca creierul si restul corpului isi incetineste toate functiile! dar este total invers creierul si restul corpului in timpul nopti se regenereaza pentru tot efortul facut in ziua precedenta si atunci cand nu esti obosit de loc creierul iti reda un vis pe care nu til vei aminti cand te trezesti...si pentru ca nu iti amintesti ..atunci cand ''ai deja-vu'' crezi ca ai mai vazut acelasi lucru intr-un vis sau intr-o viata anterioara. complet gresit! uite incearca sa depui efort mare timp de vreo 2-3 zile si apoi sa stai o zi toata ziua acasa si sa stai mai mult pe pc sau sa fac activitati care nu necesita atata energie! si ai sa vezi ca dupa cateva zile '' vei avea deja-vu'' Sper ca te-am lamurit!
Te cred am si eu un astfel de sentiment ciudat de Deja vu.Mă simt straniu că nu pot să stiu cînd se vor întîmplat acele eventimen sau se vor întîmpla.Dar din păcate nu am ruspuns concret la întrebarea ta.Eu mă simt cam intimidată de aceste viziuni a vieții mele "casnice".Iar prietenii mă socot o ciudățenie.
Folosim doar o treime din capacitatea creierului, totusi trebuie sa realizam ca multe lucruri care ne socheaza sunt rodul unor smecherii, falsuri.Deja-vu e rodul multitudinii de informatii acumulate in memorie,si care,in anumite imprejurari,formeaza, impreuna cu o amintire reala, o imagine, transpunand-o undeva, in trecut.Ca un puzzle.Asa cum ne apar in unele vise evenimente bizare.
Orice este posibil. Si mie mi se intampla sa cred ca unele lucruri mi s-au mai intamplat se poate ca si posibilitatea de a ma uita la multe filme m-au facut sa cred ca acele lucruri s-au mai intampla sau cin stie poate e subconstientul meu... Orice se poate intampla.
MaRyWssssss întreabă:
anonim_4396 întreabă: