De camatari nu ai cum sa scapi. Vor veni aia dupa tine si in gaura de sarpe. Iti mai iei un job in plus, vinzi ce ai prin casa etc. Trebuie sa le platesti ce le datorezi! Cu prietenii poate o mai dai la intors, te mai amana. Dupa ce platesti camatarii mutate din oras undeva la tara, gen prin satele alea pustii din Romania care au doar cateva familii. Dupa un an de zile de stat in liniste si pace poate iti dispare sevrajul pacanelelor. Asta este, asumati consecintele propriilor actiuni.
Oricum se va duce sa mai bage iar la aparate cu speranta ca-i vor pica septarii si ca o sa scape de saracie. Daca nici batut de camatari nu s-a lecuit, doar o internare la Obregia il mai salveaza.
Și eu mă stresez că sunt dependent de dulciuri, man.
Pentru început scapă de cămătari, fă un împrumut la bancă sau fă cumva cu niște rude să poți plăti cămătarii. După ce scapi de ei, încet încet plătești datoriile și la prieteni dar asta o poți face într-un an( dacă se supără asta e). Nu mai pune piciorul la păcănele.
Sunt altii care s-au lasat de heroina si cocaina. Deci se poate! La el problema principala sunt camatarii, de aia nu are cum sa se ascunda.
Pai l-au mai gasit si in trecut, l-au caftit bine de l-a lasat cu traumatisme si pe ziua de azi. Chiar el a zis asta. In ciuda acestui fapt, el a continuat sa bage la aparate. De asta zic ca nu se poate lecui chiar daca scapa de camatari. El trebuie internat sau izolat fortat intr-o institutie sau loc fara internet si jocuri de noroc in apropiere timp de cateva luni sau chiar cativa ani. Dependenta lui e la un nivel in care nici batut mortal nu il mai poate lecui.
Și tu în continuare te duci la păcănele? Tu nu vezi câte nenorociri au ajuns să se întâmple din cauza lor? De cămătarii nu vei scăpa până nu vei achita datoriile, spui că iei tratament, în ce constă mai exact? Apropo, du-te la muncă că asta s-ar putea să te aducă cu picioarele pe pământ, să vezi cât de greu se câștigă banii.
Vedeți că-l supărați Domnule darrio2007 dacă îi spuneți ceva de muncă! El se ocupă cu combinați... un telefon un portofel mai câteva zeci de milioane cu camată își pune familia garantă astea sunt "afaceri" grele nu oricine se bagă în așa "riscuri de viață")
) mai știu eu pe cineva exactă așa si i-a dat 8 ani direct la "facultate"trebuia alți să aibă grijă de el sa nu audă de muncă nimic! Și culmea ăștia sănt cei mai apreciați și numiți "băieții bazați pe ei descurcăreți" ăștia au cel mai mare noroc și baftă în viață la toate și ei numai din combinați și "afaceri" de genul ai săi vezi să aibă!
Dacă le spui ceva de muncă și un salariul de muncă să iasă singurii la chirie să aibă grijă de ei singuri ca orice adult! ești direct dușmanul lor nu se poate așa ceva... ai ceva cu ei domne cum? Să iasă ei la chirie cu un salariu o dată pe lună da ce sau născut ei sulgi fraieri să muncescă! ai ceva cu ei dacă îi trimiți la muncă să-și poartă ei singuri de grija lor nu să-le bage alți pe ascuns prin buzunare și ei prin orașe și alți la muncă ca fraierul... orice numai de muncă să nu aibă "oamenii" ăștia...
Ti-ai aranjat viata pentru inca câtiva ani (cati mai prinzi). Jocurile de noroc se zice ca sunt mai rele decât drogurile.
Foarte putini oameni reusesc sa isi rezolve dependenta. Incearca sa scapi de cămătari si sa mergi la un centru de tratament, sa incerci sa mai scoti ceva din viata asta
De țigani sa scape? Cam greu! Din țigani doar săpun trebuie făcut și cam atât.
Userul cinic ți-a oferit cel mai pertinent răspuns, aplica ce a zis el, e spre binele tau. Eu am fost ca tine, mi-am pus autoexcludere și nu mai am voie sa joc, nici să intru în cazino.