| minirollo a întrebat:

Buna seara,am auzit de undeva ca exista ca un fel de aplicatie pentru telefonul mobil in special la Android facuta de niste hackeri ca sa poti trimite semnale radio in spatiu. exact cum fac cei de la NASA, care fie vazute poate de alte rase de extraterestrii,deci sa pot pur si simplu sa ii contactez cu ajutorul telefonului si prin acele semnale sa le trimit date despre orice,despre omenire sau poze cu mine de exemplu,etc si sa poata sa ma detecteze sa vina la mine poate.

De unde pot gasi asa ceva? Exista?

Chiar asa departe a ajuns tehnologia Android?

Ma gandeam acuma cateva zile sa incerc sa raman in catedrala orasului in care stau peste program si sa ma duc la subsol sau in camere care intrarea este interzisa sa vad ce ascunde biserica in legatura cu extraterestrii,sa ma ascund undeva sa nu ma vada nimeni si sa raman inchis acolo, am auzit ca sub catedrala ar fi o carte ascunsa care ar vorbii despre asta.

Nu mi-a venit sa cred, de unde pot face rost de asa ceva: http://en.wikipedia.org/wiki/Satellite_phone

2 răspunsuri:
| BMWPower a răspuns:

Mai usor laughing Cu extraterestrii, chiar daca ar exista crezi ca ar fi la mana oricui? laughing Chill

| ErrorFound a răspuns:

Frate, gandeste-te putin:
Foloseste telefonul frecvente destul de inalte pentru a iesi din atmosfera?
Apoi e o chestiune de hardware, nu de software(android).

In fine, nu stiu ce vrei tu sa faci, dar undele radio ajung oricum in spatiu.
Transmisiuni cu Hitler, cu Madonna, cu Martin Luther King si altii de abia au parasit sistemul solar, daca si tu ai trimite un semnal in spatiu ai muri pana sa primesti un raspuns asa...