| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Buna seara! Ati vazut documentare cu paduri in care au avut loc fenomene paranormale? Cum va explicati ca acolo au avut loc disparitii misterioase iar oamenii nu au mai fost gasiti? Teoria mea este ca anumite locuri de pe Pamant sunt conectate cu alte dimensiuni si de asta au loc acolo frecvent fenomene paranormale! Ce parere aveti de aceasta teorie? Cine vrea sa o dezbatem?

3 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Știi pădurea Hoia Baciu, considerată cea mai bântuită din toată țara. Cum vii pe drumul care duce în oraș (Tăietura Turcului se numește), al doilea bloc de care dai când dai de civilizație e cel in care am locuit acum câțiva ani. Geamul de la camera mea era fix pe partea cu pădurea. Am văzut toate fenomenele paranormale cu putință și pot să spun cu mana pe inima că erau cauzate de influxul enorm de drogați care mergeau acolo sa caute fantome laughing

Câți băieți cu dreaduri și gagici neepilate cu tatuaje cu yin Yang am văzut că duceau pastile, jointuri și boxe portabile în pădurea aia, mă miram mai tare sa nu aud de strigoi și căpcăuni de la ei când se întorceau rolling on the floor

| johnnny123 a răspuns:

Nu aveai de învățat pentru bac-ul pe care l-ai picat de 8 ori și pentru sala pe care ai picat-o de 15 ori?

Ai timp să dezbați teorii despre păduri paranormale?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru johnnny123):

In sfarsit mai raspunzi si tu si nu mai raspunzi ironic! Celalalt utilizator gabicoo tot ironic raspunde de ceva timp! Tu vrei sa dezbatem teorii impreuna?

Din nou daca nu am luat niste examene asta nu inseamna ca sunt prost

Dar nu vezi crezi ca se intampla nimic in acele paduri?

| johnnny123 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Ce înseamnă "prost"?

Uite daca tu consideri intrebarile mele absolut ridicole din toate punctele de vedere de ce mai raspunzi la ele?

Poate ca să te fac să înțelegi că-ți pierzi timpul cu aberații în loc să te concentrezi și să faci și tu ceva cu viața ta.

Tu nu iti deloc intrebari? De ce este societatea cum este, daca suntem sau nu manipulati, de ce sunt atatea mistere in lume? Nu te interseaza asa ceva? Spune-mi concret de ce crezi tu ca toate teoriile mele sunt aberatii?

Pana la urma Universul este infinit, orice poate fi posibil, de ce automat crezi ca tot ce spun eu este aberant? Tie nu ti se pare deloc suspect faptul ca socieatatea s-a schimbat de doua secole in coace

"Teoriile" tale sunt aberații pentru că nu se bazează pe absolut nimic, nu au un aparat științific în spate. Sunt doar niște flatulențe mentale de genul "eu cred că în păduri sunt portale interdimensionale" sau "eu cred că extratereștrii ne îngrașă ca să ne mănânce". La fel de bine poți să crezi absolut orice altceva. "Teoriile" tale nu sunt niște teorii, sunt doar niște gânduri aleatorii care ți-au trecut ție prin cap. Nu orice înșiruire de note muzicale este o simfonie, și nu orice gând este o teorie.

Da, și eu îmi pun probleme și întrebări serioase. Dar nu consider că știu răspunsurile la ele pentru că am văzut un filmuleț cu o conspirație pe Youtube, așa cum faci tu.

E mai clar acum?

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Să știi că atunci când îți spune cineva că ești obosit e bine să-ți pui problema că ar fi cazul să te odihnești. Când îți spun mai mulți este cazul să te duci la culcare.

Sunt ironic pentru că ai dat în penibil cu paranormalele, dimensiunile paralele și extratereștrii.

Noapte bună.

Sunt reale, doar tu nu vrei sa le vezi, au fost si la Antena 3, Romania TV, TVR, Digi 24! E imposibil sa nu fii auzit de ele! Dar eu o sa gasesc o cala sa te conving, iti voi prezenta dovezi

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Extraterestrii ne conduc, de asta dispar oameni, este clar ca lumina zilei, in curand vor pune stapanire definitiv pe Pamant iar marii oameni de stiinta stiu asta! S-au infiltrat intre oameni de foarte multi ani, de cand s-a schimbat societatea, de ce nu puteti sa vedeti adevarul

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Din câte văd ai dat în patologic.

Mai bine ai găsi drumul către o secție de psihiatrie.

Si daca intr-o zi se va dovedi ca am dreptate? De unde stii tu sigur ca nu am dreptate?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru IonelFlorianUrzica):

Sa te aud.De ce nu crezi ca o civilizatie extraterestra nu are tehnologia necesara sa se infiltreze printre oameni?

| Dragobeta a răspuns:

Teoria mea este ca aia s-au facut "pierduti" prin paduri (nici nu e greu) si au fugit in alta parte unde nu erau cautati pentru cine stie ce infractiuni.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Dragobeta):

Oameni obisnuiti? Eu nu cred