Nu este nimic nou sub soare.Totul s-a mai spus si s-a scris de cel putin 1000 de ori.
Ca tu ai ramas in urma, este alta poveste.
Am mers pe principiul "La un moment dat trebuie sa iti gasesti sufletul pereche, ai rabdare si protejeaza ti sufletul pana atunci" si acum am dat de acel baiat super ok care ma iubeste, ma apreciaza. Nu mi am pierdut increderea cum fac alte fete si zic "o sa mor singura sau cu 10 pisici"
Legat de prietenii, nu am avut niciodata un principiu anume, dar pot spune ca eu cred doar in iubire, nu si in prietenie, 99% din persoane sunt "serpi", cum e moda sa se spuna acum. Si eu nu am descoperit o persoana sa faca parte sin acel 1%.
Legat de scoala, si cu asta inchei, cam toti profesorii ma descurajeaza ca nu o sa fac mare lucru in viata, dar niciunul dintre ei nu m-a intrebat ce planuri de viitor am, ce vise am, ca sa stie ei daca voi avea un viitor stralucit sau nu.
Si care-ti sunt visele?
Pai orice le spuneam profesorilor ca vreau sa devin, imi spuneau "nu poti, e prea greu" si acum vreau sa fac o facultate care sa imi placa, si sa am un job bine platit. Cam ce isi doreste orice om. Sa ma asez la casa mea, sa imi intemeiez o familie. Adica nimic prea special.
Ce facultate?
Inca nu m-am decis...