anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara la toti.
Am inceput de o saptamana sa-mi deschid al treilea ochi si de-atunci ma doare capul si am si o chestie pe frunte in forma de inima care imi apare.
Rog pe cei care se cunosc in acest domeniu sa ma ajute va rog!
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Este o disonanta din ce in ce mai mare intre ce percepi, si ce ai vrea sa percepi; aceasta disonata a crescut mult de cand crezi tu ca ti se deschide al treilea ochi, iar stresul generat de aceasta disonanta se manifesta SI ca durere de cap. Pana in aprilie 2019 vei fi nevoit sa cauti ajutor de specialitate, la un psihiatru. Vorbim in aprilie, ma gasesti aici pe site.

10 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

După ce rezolvi cu ochiul ăsta al treilea, o să încerci să-l deschizi si pe al patrulea? De curiozitate întreb.

| minrest a răspuns:

Acuma, spune si tu, daca omul pune mult suflet intr-o religie, unele elemente se potrivesc foarte bine, altele deloc, asta genereaza un stres, o tulburare puternica, nu? Something has to give! Asa ca omul merge la psihiatru ca o cale de mijloc; ar mai putea sa renunte la teoriile care l-au sedus, dar asta in acest stadiu nu o face, sau sa cedeze psihic, ceea ce, evident, nu este indicat. Nu m-am gandit ca esti nebun, vorbesc de stresul puternic generat de o disonanta cognitiva care la randul ei provine de la aplicarea in viata a unei religii; despre ce religie vorbesc stii foarte bine. Vad ca esti foarte deschis, asa ca nu avem nevoie sa asteptam luna aprilie. Uite: deschiderea ochiului trebuie sa fie urmata de niste puter supranaturale, corect? Pai sa intri in posesia lor, si vorbim atunci; chiar prin mesaje private. Te salut.

| xerxes1 a răspuns:

Poate al treilea neuron.

| Mclaren12 a răspuns:

Ti-ai gasit unde sa intrebi laughing
Majoritatea oamenilor care frecventeaza categoria asta habar n-au nimic legat de spiritualitate, cauta si tu un forum relationat.

| Theo94 a răspuns:

I-a dat funda celui care l-a trimis la psihiatru laughing, eu zic ca e foarte bine.

| anonim_4396 explică (pentru Theo94):

Te rog nu fii invidios laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa precizez ca de vreo 3 zile nu ma mai doare capul

| 6684464 a răspuns:

Nu te mai strâmba că ai să rămâi așa!hee hee

| gothicbat a răspuns:

laughing Bă mi-a plăcut asta maxim, jur.

| bbueruza2 a răspuns:

...ia si tu o pastila pentru durere si lasa prostiile.