Poți să îi faci sa te lase în pace și fără să îi bați. Doar folosește un ton mai autoritar, nu te bâlbâii și folosește cuvintele potrivite. Nu mai ține frica asta în tine... Înțeleg, când erai mic nu prea aveai de ales. dar acum ai crescut, dovedeste-le și lor, dar mai important; tie.
Îmi pare rău că ai trecut prin faza aia cu tatăl tău. și eu am avut o perioadă destul de lungă la fel. dar trecutul nu are ce căuta în prezent sau viitor. Încercă să uiți. și ia-o de la capăt, așa cum ai fi vrut sa fie de la început.
Totul tine pana intr-o zi, cand iti iei inima in dinti si-i bati tu!
Trebuie sa te autosugestionezi si sa-i inveti minte.
Daca apuci sa te aperi si sa-i pui jos, este de ajuns sa o faci cu unul singul, iar ceilalti vor afla imediat si se vor teme sa te mai atace.
Nu ai motive de frica, nu ai de ce sa te lasi batut, pentru ca iti ranesti mai mult egoul si se duce pe apa sambetei si putina incredere in tine, cea care a mai ramas.
Este vremea sa faci ceva serios!
Diperarea ta te poate duce la actiuni disperate si uneori trebuie sa incerci sa pui dusmanul jos, ca sa dovedesti celorlati ca nu esti un papa lapte, batut si de un copil, ci un barbat adevarat, care se apara.
Eu cred cu tarie ca poti face asta!
Este ca in ringul de box, nu ataci primul, dar esti atacat, asa ca tu raspunzi, aparandu-tecu pumnii!
E bine sa fii pacifist nu asta e problema. Tu ai niste traume din copilarie, nu ai incredere in tine, rezolva cumva aceste probleme, lucreaza cu tine, dati seama ca nu a fost vina ta, impaca te cu tine si accepta te asa cum esti, nu ti mai fie teama ca nu mai esti un copil neajutorat, exista legi, poate sa mergi la un psiholog ti ar prinde bine
Aia care te bat pe strada vor sa se antreneze cu tine.
Boxeor inseamna boxeor 24/24 ore si 7/7 zile adică in permanenta. E un mod de viata. Tu ce credeai ca iei niste bani un premiu si in afara de antrenamente si in ring nu mai ai treaba cu boxul? Si noaptea daca intra un hot in casa tu trebuie sa te bați cu el cu pumnii si doar cu pumnii si cu mănușile in maini fara cutit si fara picioare pentru ca esti doar boxeor. In mâini trebuie sa ai mereu manusile de box pentru ca nu stii când vine sau apare elevul sau batausul. Omul nu e perfect sau mereu invulnerabil. Asta arată ca omul nu e creat sa se bata pentru ca a trai mereu cu frică de a nu fi batut sau omorât nu este un mod de viata sănătos. Poți castiga bani si in alte moduri in mod sanatos in afara de box.
Un inginer si când se trezeste noaptea sau visează el trebuie sa stie ce masuri sa ia intr-o instalație complexă.
Insa a fi crestin inseamna a fi batut sau disprețuit sau ridiculizat mereu fara frica. Apocalipsa 21:8:"Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua." Un crestin poate spera sa traiasca intr-un viitor paradis pe când un boxeor va trebui sa se bata mereu si vesnic.
Citeste te rog răspunsul meu pentru acest tanar boxeor. Nu o sa regreți. O doza de ras nu-ti strică.
Dar de crezi ca se iau toti de tine, si necunoscuti, si fara motiv?
De mine nu s-a luat nimeni la modul serios sa ma lovesca in tot liceul, si nu aveam un fizic impresionant, nici acum de altfel.
Probabil pentru ca o lovitura de boxer profesionist, mai ales fara niciun fel de protectie, poate sa omoare pe cineva, fie din socul loviturii, fie prin dezechilibrare si lovirea cu capul de asfalt.
Mai sa fii fraier decat cercetat penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.
Ceea ce ai scris tu aici îmi aminteste de un personaj dintr-o carte care este EXACT ca tine. Tot așa... batut de mic... tot asa cu box.
Uite cartea: www.unbarbatofataoinsulapustie.wordpress.com