Timpul se va scurta
se va dezvolta puternic inteligenta(stiinta)
copii nu se vor asculta de parinti
fii si fiicele vor omori parintii(nu toti desigur)
barbat cu barbat se vor casatori
lumea nu va mai tine cont de Dumnezeu
soarele se va face negru, si luna rosie
va veni Iisus
si multe altele...
detalii mai multe in biblie, in testamentul nou, la sfirsit, acolo scrie fiecare detaliu, e de dorit sa citesti toata biblia, pacolo tot vei gasi ceva.
Pa))
Am vazut filmuletul. Cred ca cine l-a facut a fost coleg de scoala cu cel ce a filmat fetita aia levitand in padure...
Acel calaret cred ca este un semn insa apocalipsa nu este cum ti-a fost prezentata in biblie si in filmul 2012. Plus ca cel de al patrulea semn inseamna ca primele 3 s-au implinit di primele 3 semne sunt semne legate de oameni. Masa de oameni e manipulata sa creada ca sfarsitul va fi brutal si violent ceva vine sunt sigra dar pentru ca elita mondiala se pregateste de mult pentru asta insa nici prosti ala nu se vor salva apocalipsa nu inseamna nimic mai mult decat revelatie. Ca sa vezi ca au luat biblia si au facut din ea ceva cu care sperie oameni, bisericile sunt manipulatoare si ele isi bat joc de multime si asa a fost mereu preoti au fost numai beneficiari si au spus numai ce au crezut ca le place oamenilor sa auda nici eu nu sunt oameni lui Dumnezeu sunt doar niste nenorociti care iti spun tie ca daca nu te duci la biserica creatorul si tatal tuturor iti va aduce numai necazuri in viata ta si ca te vor bate blestemele si etc. Pana si icoanele sunt o mare greseala nu Dumnezeu a zis sa nu ne inchinam la chipuri cioplite? icoanele ce sunt? si statuile ce sunt? Si faza cu schimbare cuvantului nu vine de cat de la englezi care spun apocalipsei : Revelation care nu inseamna apocalipsa inseamna revelatie si cam atat zic aici ar trebui sa vorbesc pana maine ca sa termin
Exista doua posibilitati:
1: este facuta pe calculatornu
2:poate fi un semn ...acum nu se stie
Ma baieti ma santem in 2012 acu si nu s-a intamplat nimic asa ca nu va mai cacati pe voi de frica de fiecare data cand zica oameni de stinnta ca vine sfarsitu.Ca aia nu or dovedit nim. Dumnezeu e unu si el o dovedit ca e nemurito.Cand el coboara si zice ca in anul acela vine apocalipsa ma cac si eu de frica pe mine.Pana atunci buda
Intrebarea nu mi se pare aiurita.cauta un raspuns in apocalipsa.si in semnele premergatoare ale acesteia. tin sa-ti spun ca indeplinirea semnelor apocalipsei in zilele noastre, merge alaturi cu dezmintirea lor in presa, la televiziuni, si pe orice cale. oamenii sunt dispusi sa practice politica strutului decat sa creada ceva atat de evident.asta ramane la aprecierea ta.
Nu prea stiu ce sa cred, pe de o parte pare o aiureala, pe de alta parte nu stiu cum sa-mi explic asta.hmm.semnele apropierii apocalipsei sunt cam evidente, insa...sunt foarte confuza in legatura cu acest subiect.astept cu nerabdare 2012 sa vedem...
Nu e nici o apocalipsa, sau cel putin eu asa cred.Este doar o reflectie a camerei video. Dupa cum ai putut vedea mai era un punct care se misca odata cu camera si cu "calaretul", sunt o gramada de video pe youtube care explica tot.