| Biologie a întrebat:

stie cineva niste expirimente usoare?

Daca stiti anuntati-ma va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Cand eram la scoala in urma cu 10 ani profesoara ne-a spus (eleviilor) sa facem experimentul cu boabe de fasole, iei o cutiuta de plastic pui cateva boabe de fasole, peste ele pui vata si apoi apa, in fiecare zi le pui apa si vor creste.

4 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Pui o bucată de carne în cola și o lași acolo peste noapte.
De dimineață o să afli cum fac iluzioniștii oamenii să dispară;)
Sau dacă ai un laser ai putea să faci diverse experimente de optică. Ai nevoie d eun vas transparent care se poate acoperii cu ceva, pui apă în el iar după dai foc la o hârtie și ai grijă să intre puțin fum în vas și supă scoți hârtia ( datorită fumului o să se vadă mai clar și mai frumos). Acum îți rămâne doar să te joci cu laseru și vezi ce iese.
Sau ai mai putea să cauți pilitură de fier și un magnet, pui pilitura de fier și după joacă-te cu magneții.
Sau ai putea să faci electroliză, dar ai grijă. Oricum uite aici explicația cum se face:
http://csorescu.wordpress.com/2011/02/08/electroliza/

Oricum cel mai interesant din acestea mi s-a părut electroliza, îmi amintesc că am făcut-o când eram mică cu tata și ne-a ieșit.

| mgtow a răspuns:

Sau mai e un experiment, acum mi-am adus aminte. Pui o bucatica de carne intr-un recipient si o lasi in coca cola, ziua urmatoare vei vedea cum a ajuns carnea.

| chokingvictim a răspuns:

Ai nevoie de o scobitoare, o bucata de paine si un cuptor cu microune.baga scobitoarea in paine, da-i foc, baga-le in cuptor si vei obtine plasma.e foarte spectaculos

| Emoxi a răspuns:

Poti amesteca bicarbonat cu otet; umple un pahar cu otet si apoi lasa un ou inuntru timp 3 zile(acoperit paharul); iei o sticla de cola si pui o bomboana de menta inauntru;
Mai multe nu stiu.:d