| Tokha a întrebat:

Stiti niste ritualuri in care poti chema spirite? Ma duc la un club de Halloween in care facem niste ritualuri sa cehemam spirite "veniti sipirte aici sa ne bantiuiti" si niciodata nu a fost nimic. E pliktikosh daca nu facem ritualuri care sa mearga.Mersi frumos fundita.

23 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu exista asa ceva sau daca exista sunt satanice, necurate. Aveti grija ce faceti.Nu prea e o joaca.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca exista ritualuri, "care sa mearga", pentru chemarea spiritelor, asa ca nu trebuie sa va mai obositi. Petrecere placuta si numai bine!

| thealchemist a răspuns:

Da, stiu, ideea e insa sa evitati acest tip de ritualuri cu totul. de ce le-ai incerca? ce fel de distractie ar fi asta? pun pariu ca te sperii si de la un film horror, tu vrei sa spui ca te-ar distra daca te-ar bintui un spirit adevarat?

| Dannyjj a răspuns:

Crezi ca exista asa ceva? Daca ar exista, atunci ar fi ceva obisnuit(in sensul ca ceva descoperit de mult e deja ceva obisnuit pentru noi) sau ar arata la televizor aceste fenomene.
Deci nu exista asa ceva!

| Dannyjj a răspuns:

Draga @Adyr0 eu nu confund nimic, doar am dat un exemplu, au tras spiritele de haine pe cineva pana acum? Chiar crezi in chestiile cu spiritismul? Omul nu are puterea de a aduce inapoi spiritele de dincolo. NU AI CUM SA FACI TOATE ASTEA CU NISTE CUVINTE, CU O TAVA, O CEASCA SAU O LUMANARE, OMUL NU DETINE ACEASTA PUTERE. Voi chiar credeti si in Mos Craciun?

| Dannyjj a răspuns:

@RUMBURAK "daca nu stiti nici sa inotati, de ce va aruncati la ape asa adanci!", ai spus un lucru foarte inteligent, chiar daca eu nu cred ca se poate face asa ceva(spiritism), m-a uimit ce ai zis tu, respect!

| Adyr0 a răspuns:

@Dannyjj Din pacate tu confunzi realitatea cu TV-ul. Daca nu apare ceva la TV, asta nu insemna ca nu exista. Si toate formele astea de magie, spiritism, alchimie samd fac parte din ocultism, cuvant care vine din limba latina unde occultus insemna ascuns, secret. Deci cam d-aia nu apare la TV.

Si ca sa raspund la intrebare, eu zic sa stati potoliti ca nu prea e bine sa va jucati cu focul.

| RUMBURAK a răspuns:

Aveti grija ce va doriti.ca s-ar putea implini.si odata ce l-ai chemat pe intunecimea sa ramane la tine pentru totdeauna. daca nu stiti nici sa inotati de ce va aruncati la ape asa adanci!

| RUMBURAK a răspuns:

Dannyjj multumesc pentru apreciere. E doar o parere de-a mea.

| Floreenofficial a răspuns:

Nu poti chema spiritele.crezi ca ele se pot plimba de colo colo de capul lor? intr-adevar vin spirite... dar cele demonice asa ca las-o balta. straight face

| TeoPT a răspuns:

Nu toti se ocupa cu spiritism pe aicistraight face Daca ar exista ritualuri care "sa mearga" ar fi fantome, strigoi si vampiri peste tot la stiri.

| Sin a răspuns:

Ai aflat si tu de Halloween?
Mai bine ai face un ritual de limba romana, poate n-o sa ti se mai para "pliktikosh".

| deny a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=c_xjtSQQpVI&feature=related
pune intrebari si tineti toti mana pe chestia aia si vezi daca iti raspunde

| Crisu_7532 a răspuns:

Pai, se vede ca esti un copil teribilist. si este evident ca habar n-ai ce presupune o sedinta de spiritism. si habar n-ai de ce belea dati daca, ipotetic vorbind, sedinta voastra chiar functioneaza. lasati dracu spiritismul si jucati-va "flori fete si baieti". parca ati innebunit, zau asa.

| Ruxiii a răspuns:

Http://www.zonex.ro/....../index.php

Poate te ajuta asta. Dar nu te sfatuiesc sa faci asta.Mai uita-te si tu pe la A Haunting pe Discovery ca a fost un episod in care vorbeau cu un demon folosind o tablita cu numere si litere.Si in fine sunt mai multe, si poate te vor ajuta...

Bloody Mary nu functioneaza ca am incercat eu :))

| Диана a răspuns:

Scrie Mama Omidă pe fruntea mea?raised eyebrows

| anOnimăăăă a răspuns:

Voi nu stiti ce vreti sa faceti straight face.

| rolfenstein a răspuns:

U nu stii ce vb.nu cred ca ai vrea sa deranjezi vreun spirit si sa nu mai scapi de el.happy

| Friendry a răspuns:

Se pot chema spiritele dar in cele mai multe cazuri vine "cine nu trebuie". Decat sa va alegeti cu nu stiu ce boala sau sa patiti nu stiu ce mai bine stati in banca voastra si gasiti-va altceva de facut.

| All3 a răspuns:

Daca vrei sa fii chinuit toata viata de un spirit malefic, E sunt ok! big grin

| Zuzu_1832 a răspuns:

Pai incearca si uh dupa legenda lui blody mary

| Apolodor_8257 a răspuns:

Dacă vă zice unul că vrea să meargă cu 300km/oră cu maşina prin oraş chiar îl încurajaţi, dar la prostiile astea vorbiţi de parcă face genocid. Am fost la multe şedinţe din astea de spiritism şi m-am căcat pe mine de râs. Ce dreacu' sunteţi oameni mari.

| CosmicLoveLight a răspuns:

D0uce ai grija ca te joci cu focul...si daca cineva se pricepe in acest tip de ritual stai in banca ta, lasa senzationalul pentru ca nu poti sti ce aduci de acolo, si o data adus trebuie sa stii cum sa trimiti inapoi ce ai chemat. Sfatul meu nu te amesteca in asa ceva pentru. binele tau si al celor din jur.
Numai bine si Liniste Sufleteasca