Cu siguranta nu. Acel articol a fost scris cu intentia de a atrage cat mai multi vizitatori site-ului respectiv, facand oamenii curiosi.
Pai in primul rand esti nebuna si in al 2 lea rand ce ne intrebi pe noi daca o fost extraterestru auzi...
Nu nu a fost un extraterestru pentru ca a vizitat spitale in care sunt oameni ca si noi si daca vedeau ca este extraterestru sesiza pe cineva.Asta e raspunsu logic care e adecvat pentru societatea in care traim.
In rest daca credeam in Sf totul este posibil. Poate ca a fost un extraterestru de aceea a ajuns asa de bun in cea ce face si poate ca trupu care lau dus la morga a fost o clona adusa de pe marte.Cine stie poate si eu sunt extraterestru si stau pe planeta Pluto si mi-am facut cont pe TPU si raspund la intrebari.
Oooo categoric! Michael jackson e venit de pe Venus. de fapt, tot ce se scrie pe net e adevarat!
Nu esti nebuna, nu, oricum daca ar fi exista extraterestri ar veni de mult aici.
"Extra-terestru" era folosit în mod figurat, duh... să arate calitaățile uluitoare pe care le poseda răposatul.
anonim_4396 întreabă: