Daca vrei poti sa te faci Psiholog. Te pricepi mult la dezvoltat idei si sunt sigura ca vei ajuta oamenii in multe moduri.:*:*:*:*
SUCCES!
Chiar si intr-o jumatate de an optiunile tale catre un domeniu sau altul se pot schimba, darămite peste 3 ani! Intre timp, se pot schimba multe in Ro. Prin urmare, de ce sa te lasi stresata de teama unei gresite alegeri inca de pe acum in loc sa-ti concentrezi efortul catre studiu. Pentru o femeie, o meserie care implica deplasari frecvente si de lunga durata, inseamna sacrificiul familiei: sau nu o va avea sau o va pierde cu timpul. De ce?--- pentru ca femeia procreaza iar bebeii au nevoie de o mamica!
Eu am fost in liceu intr-o clasa de mate info, am facut 1 an facultatea de mate info, specializare informatica dupa care am renuntat, am mai facut 1 an tot de informatica dar in alt oras am renuntat si acolo iar acum sunt la facultatea de stiinte socio-umane, initial vream la filosofie dar nu sa facut grupa ca au fost putin si sunt la relatii internationale si studii europene; cea ce vream sa zis este sa nu-ti fie frica ca ai putea gresii, fa cea ce iti place si este alegerea buna
Buna Alexa. Eu am terminat Facultatea de Drept anul acesta, este putin mai grea dar merita tot efortul si poti avea o meserie f banoasa din acest lucru. Tu esti inca in clasa a 10 deci mai ai ceva timp de gandire, pana atunci intereseaza-te pe net ce fel de facultati sunt in tara si in ce constau ele etc. Sigur vei gasi ceva care sa iti placa cu timpul. Succes!