| Mandy a întrebat:

Sunt in clasa a 10-a si nu prea stiu la ce facultate sa merg.sunt profil stiinte, dar sunt total indecisa in legatura cu viitorul meu.Am o frica sa nu fac alegerea gresita, si de aceea va intreb pe voi, ce facultati exista, eventual in strainatate. Vreau sa am o meserie care sa-mi permita sa calatoresc.Multumesc mult. funda

Răspuns Câştigător
| Stefy_5345 a răspuns:

Daca vrei poti sa te faci Psiholog. Te pricepi mult la dezvoltat idei si sunt sigura ca vei ajuta oamenii in multe moduri.:*:*:*:*happy
SUCCES!

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Chiar si intr-o jumatate de an optiunile tale catre un domeniu sau altul se pot schimba, darămite peste 3 ani! Intre timp, se pot schimba multe in Ro. Prin urmare, de ce sa te lasi stresata de teama unei gresite alegeri inca de pe acum in loc sa-ti concentrezi efortul catre studiu. Pentru o femeie, o meserie care implica deplasari frecvente si de lunga durata, inseamna sacrificiul familiei: sau nu o va avea sau o va pierde cu timpul. De ce?--- pentru ca femeia procreaza iar bebeii au nevoie de o mamica!

| Shammal a răspuns:

Eu am fost in liceu intr-o clasa de mate info, am facut 1 an facultatea de mate info, specializare informatica dupa care am renuntat, am mai facut 1 an tot de informatica dar in alt oras am renuntat si acolo iar acum sunt la facultatea de stiinte socio-umane, initial vream la filosofie dar nu sa facut grupa ca au fost putin si sunt la relatii internationale si studii europene; cea ce vream sa zis este sa nu-ti fie frica ca ai putea gresii, fa cea ce iti place si este alegerea buna

| AlessandraAndronic a răspuns:

Buna Alexa. Eu am terminat Facultatea de Drept anul acesta, este putin mai grea dar merita tot efortul si poti avea o meserie f banoasa din acest lucru. Tu esti inca in clasa a 10 deci mai ai ceva timp de gandire, pana atunci intereseaza-te pe net ce fel de facultati sunt in tara si in ce constau ele etc. Sigur vei gasi ceva care sa iti placa cu timpul. Succes!