| VeVe_6606 a întrebat:

Sunt nou venit pe acest site si as dori sa va adresez o intrebare: Crede'ti ca Romania are sanse sa se dezvolte si sa devina una dintre cele mai "bune" tari pe plan economic?
Stiu ca suna a S. F., dar va puteti da cu parerea.happy

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Da, suna a S.F. Doar daca apare de pe undeva un Tepes Voda, care sa faca curatenie incepind de la Guvern si pina la cel mai de jos dintre romani.

| danut a răspuns:

Esti formidabil tinere, intrebare de nota zece. Cel mai adevarat SF din ultima vreme. Avatar e nimic pe langa intrebarea ta? :rolling on the floor

| carpediem a răspuns:

Sf, sf, taica...Cand ai vazut tu romanii, vorbind dupa Tepes incoace sa-si ia fraiele in mana? Nu, noi dupa cum bate vantul.

| Kosuchin a răspuns:

Suna a SF...si sunt si oamenii de vina whistling

| Măcrin a răspuns:

Ca intotdeauna dam vina pe clasa politica. dar cum a ajuns unul ca Basescu de 2 ori presedinte? nu poporul l-a ales?
noi suntem problema de fapt. modul nostru de gandi, felul nostru de a fi. uita-te, de ex, de Paste, cum au lasat gunoaie peste tot unde s-au dus.
sa luam exemplul nemţilor, japonezilor.
e nevoie si de cativa oameni destepti, cu initiativa ca sa se schimbe ceva

| BoOoMbOnik a răspuns:

Nu nu cred. in primul rand din cauza conducatarilor si din cauza si a oamenilor care traiesc in aceasta tara ( pentru ca sunt alcoolici, criminali, violatori) si multe altele. nu cred ca o sa devina niciodata o tara nici macar buna pe plan economic. si sincer cred ca nici nu ar merita

| Chetrica a răspuns:

Eu cred ca are.Are un potential turistic imens, pamanturi fertile(care acum stau in parloaga), numeroase resurse naturale, metale pretioase etc. Daca vine cineva din strainatate sa scoata tara din criza si ne va conduce cum trebuie nu vom da gres... dar visurile nu se indeplinesc intotdeauna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are sanse reale, daca o sa condamnam la munca silnica PE VIATA 99% din actuala clasa politica! Pana atunci, ai dreptate, suna a SF happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, din moment ce eu incep sa vad pisici cu aripi la tine in avatar de ce n-as vedea si Romania despartita de interesele financiare ale francezilor(brd)Sunt multe exemple de firme si companii uriase ce declara profituri foarte mici iar cu cat vom muncii mai mult pentru ei si o sa le satisfacem toate nevoile, Bugetul Romaniei va scadea dramatic, nici macar de furat nu vor mai fi bani.
In viitorul apropiat poate vom avea si noi creierul spalat si vom ajunge o tara bine dezvoltata: http://businesscover.ro/......dezvoltate vezi salariul minim aici.Intreabarea e urmatoarea, sunt oamenii fericiti? sa nu uitam de jocurile olimpice unde au fost mascate toate locuintele cu pancarde uriase pentru a nu se vedea foamea si mizeria in care au ajuns.
Avem nevoie de o schimbare dar nu de modul in care muncim, la mine in oras se munceste ba chiar avem si mici comunitati de bulgari, chinezi, rusi angajati pe contracte de 6-12 luni, avem nevoie si de o schimba re de atitudine de ex: cand seful vine la tine cu lacrimi in ochi sa-ti zica de banca ce vrea sa-i puna sechestru pe apartament, TU ii poti baga un sut in **** si sa-i amintesti de vilele din Constanta, Snagov unde chiar tu ai participat la mobilarea caselor.
Cand seful iti zice ca nu are profit si nu poate da un salariu mai mare ii poti zgaria masina de juma' de milion cu un cui ca sa-si aminteasca ca si tu ai muncit pentru ea.
Cand esti asaltat sa mergi la vot, te poti duce cu o centura de TNT la centrul de vot sa le tai fraierilor avantul de a pune stampila din dorinta de socializare in fata urnelor de vot, orice om care vrea sa te conduca va avea si interese financiare, nimic nu este gratuit, nu va veni nimeni sa lucreze pentru tine doar din dorinta de a ajuta.
Ce mai e de zis? de politisti? neah, nu distrug ei economia pentru ca trebuie sa stii matematica si sa numeri spaga primita, ati observat ca la o spaga data, in caz ca sunt mai multe hartii ei se blocheaza, asa ca nu-mi fac probleme.
Bisericile, daca tot promoveaza compasiunea, dragostea fata de fratele tau negru, alb, galben, sa se transforme intr-o organizatie nonprofit care sa vina in sprijinul celor care au luat-o pe cai gresite, ce-i care nu se pot adapta si au nevoie de un ajutor macar pe termen scurt pana isi gasesc un job sau o termina scoala de meserii(si astea s-au desfiintat).
Deci Romania merge ca o curva sa-si satisfaca strainii care nu se descurca la ei in tara sa faca bani de un ferari, o insula si cateva elicoptere, apoi aparand la televizor cu sfaturi: "prima data am inceput de jos! am avut joburi platite prost si vedeti si voi acum unde am ajuns" La aceste cuvinte bolovanul roman isi da demisia si ia prima sluja de gunoier visand pana la pensie elicopterul suflat in aur si insula cu bagaboante minore.
Mult succes la pupat seful in fund, mult succes la vot poate voi fi si eu pe acolo cu o burta aparuta peste noapte si nu pentru ca sunt hermafrodit, mult succes!
Poate cu acozia asta vrea cineva sa-mi ofere un post, as dori pilot de casa poporului, o pot duce in aer chiar si cu stewardese, va multumesc.
Si sa dau si citat: "da-mi ocazia sa iti arat de ce nu te poti sacrifica cand te oglindesti in fata dusmanului" de Sharky;;)