Nu stiu, ma gandesc ca trebuie sa ai o scoala acolo, dar nu exista facultate pentru asa ceva, tocmai ca e un ong nu are restrictii in a primii oameni cu diverse specializari, si ma indoiesc ca trebuie sa fii veterinar sa faci parte din asa ceva.de vrei neaparat intra in contact cu ei ca am vazut ca pe site dau nr de telefon si intreaba care sunt cerintele, dar fiind o organizatie a societatii civile ma gandesc ca se bazeaza pe voluntariat in mare masura, deci nu ar trebui sa ai probleme
Dacă s-ar face studii pentru aşa ceva, atunci mai mulţi oameni ar ajunge la concluzia că e iraţională însăşi ideea de Poliţia animalelor.
Aşa... rămâne doar pentru şomeri şi picaţi la bac, ceea ce e bine.
Cand vad toate persoanele care vorbesc despre animale,politia enimalelor,PETA, etc, imi vine sa turbez.Toate aceste organizatii, legislativa sau ONG-uri nu sunt in stare sa faca absolut nimic folositor.De exemplu, v-ati tot opus eutanasierii animalelor de strada.Voi stiti cat da statul pe luna, pentru o javra de strada? 300 de lei, iar pentru un copil, doar 42 de lei.Vi se pare normal? Bineinteles, trebuie si aia de la adapost sa fure, in timp ce profita de munca naivilor voluntari ai animalelor.De exemplu,in satul meu,eu iau bani sa scap oamenii de cainii vagabonzi de pe campuri.E foarte simplu,otrava,capcane de ursi(luate second-hand,dar functioneaza si un arc facut de mine).La cati caini vagabonzi exista,sa-r putea creea chiar si slujbe pentru eliminarea lor.Voi tot vreti sa-i protejati,insa zecile de mii de oameni muscati,mutilati si morti din cauza lor,oare ce zic? Toti acei copii a caror viata a fost distrusa din cauza cainilor vagabonzi,oare ce ar avea de spus? Bineinteles,e vina celor ce ii arunca in strada, dar acele persoane inculte nu vor putea fi oprite nici acum, nici peste 200 de ani.Dar cainii de strada pot fi orpiti, print distrugerea lor.Insa cine impiedica acest proces? Voi,niste amarati nebagati in seama, care ati gasit si voi metoda de a va face remarcati de lume, ca tiganii la balci.Decat sa tot donati ampulea bani pentru adaposturile acelea ineficiente,care nu fac decat sa prelungeasca suferinta animalelor, mai bine ati da bani victimelor lor, mai ales copiilor a caror viitor e aproape distrus din cauza mutilarilor grave si a sechelelor cu care au ramas de pe urma cainilor vagabonzi.Sunteti cu toti niste prafuri in ochi, cui credeti ca ii pasa de daunatorii de pe strada.Numai voua, glasuri in vid, particule de nisip in vant.Nu faceti altceva decat sa daunati sigurantei pulbice, impreuna cu cei care abandoneaza javrele.Si eutanasierea e prea scumpa,pentru vremurile acestea, si mai ales ca din fondurile alocate injectiilor, se poate fura.Cel mai rapid(din experienta personala) e un ciocan de 2 kilograme in cap.E ma rapid ca glontu', si cu siguranta muuuult mai rapid decat o injectie.
Esti un jeg de om care e exemplul a de ce ne trebuie eutanasiere legala pentru oameni
)) facultate, asta a fost nostim. lucrez n domeniu, si nici nu exista macar politia animalelor, da au fost facute niste petitii fara vlaga pe subiectu asta, dar cam atat, ce e la noi nu arata deloc cu ce vezi la animal planet, cu politistii in masini, vrum vrum sa salveze cainele de la maltratare. ar fi bine sa fie asa dar nu, poti primi o amenda de dai dovada de cruzime, de e dovedite, dar cam atat, dar o sectie aparte a politiei axata pe animale nu, deoarece nu sunt legi sa pedepseasca oamenii care le chinuie. de vrei ceva sa le ajuti, poti face facultatea de veterinara, macar asa poti salva pe bune viata unui animal
Nu imi place sa fiu contrazis cand stiu despre ce vorbesc, cand spun ca nu exista ma refer la "politia" animalelor, ca e un ong, bun, da tocmai ca este un ong il face aproape inofensiv, nu are nici un drept juridic, nu are voie sa dea amenzi sau sa intreprinda actiuni, sa verifice anumite standarde pentru ca alea intra sub competenta directiei sanitar veterinare, deci in afara de a informa oamenii cu privire la felul necorspunzator in care e tratat un animal, nu prea prea poate face f multe, e nevoie de o politie a animalelor in adevaratul sens al cuvantului care sa apartina de stat si sa monitorizeze cruzimea fata de animale, pentru a putea lua masurile necesare
FiicaluiDumnezeuAtotputernicul : daca esti fiica lui d-zeu, nu inteleg de ce vorbesti asa. Daca nu iubesti animalele nu inteleg dc ai mai raspuns la intrebare. Cumva ele nu au dreptul la o viata mai buna? Sau tie ti-ar placea sa se poarte lumea cu tine cu cruzime cum se poarta cu ele?
Muffy: exista politia animalelor, Gasesti pe google site-ul lor, si chiar un doctor veterinar mi-a zis ca exista si sa merg acolo
FICA...nu mai comenta aiurea, si du-te tu dracul ca eu nu mi-am facut cont aici sa ma cert cu tine! Si ai grija cum vorbesti ca nu am avut nici o legatura cu tine. Mi-am pus intrebarea, trebuia sa nu raspunzi.
Du-te dracu tu, ca tu esti ateu eu sunt cu frica de Dumnezeu, asa ca drum bunnnn
Muffy:Si totusi te poti angaja la Protectia Animalelor'' asa fara nici o pregatire?
Tu esti un ipocrit, oamenii sunt dobitocii care le omoara, le extermins, se baga in habitatul lor, le mutileaxa, le invata cum vor, le infometeaza, le arunca, le spanzura, le separa. Cate cazuri de animale fac rau omului, cate cazuri de om care face rau animalului sunt? Ba i tarane, uitate putin in jur, natura o sa ne omoare pe toti pentru distrugerile astea impotriva ei. Uita-te in jur, cum se schimba vremea, canicule, furtuni, uragane, inundatii, cutremure. Animalele, nu ar veni la noi daca noi nu ne am duce la ele, nu ne ar ataca daca nu am fi rai, cu mici exceptii. Nu pot vorbi, nu se pot apara, noi suntem meri si tari, dar vom plati toate cacaturile astea intr o zi.