| maria6564976 a întrebat:

Bună, sunt singura care consideră că viața și modul nostru de viață nu este ceea ce pare?
Poate par puțin absurda pentru că sunt pasionată de teorii conspirationale și lucruri similare, dar refuz sa cred că suntem doar niste oameni care trăiesc pe o planeta care plutește în spațiu spre nicăieri și că suntem aici doar că sa îndeplinim cerințe biblice pentru a ajunge in "rai"!
Am multe teorii in care cred, dar tot încă nu vad sensul nostru.

Răspuns Câştigător
| Celula44 a răspuns:

Suntem niste forme de viata evoluate si din pacate, tu nu prea ai evoluat daca te gandesti la panarame din astea. fiecare isi traieste viata cum vrea, poate exista forme de viata pe alta planeta mai inteligente ca noi, poate nu...iar conceptul de "rai" e creat tot de om. nu trebuie sa urmezi cerinte bilblice, doar fa ce ai tu chef in viata asta si bucura-te

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Teoriile is explicatii fara demonstratii, pentru ca omul nu poate lasa asa lucrurile fara sa le dea o expliciatie laughing
Asa este natura umana, trebuie sa numeasca orice vede, aude, simte etc.
Faptul ca nu vezi sensul nostru, crezi ca noi avem un sens anume? Eu cred ca mai degraba este vorba despre viata in general nu despre noi oamenii.
Fara noi universul asta, planeta merge mai departe cu viata ce este pe ea, nu am, inventat noi viata, sau coda la peste laughing
Uite ca in teoria aia nu crezi laughing aia care spune ca nu plutim, c a stam pe ceva, cum de nu crezi teoria asta?

Planetele, corpurile nu mai plutesc, asa cum pluteau pana sa vina Einstein, de la el incoa, avem altceva, avem deja suport, stam pe ceva, stam pe spatiu.Deci nu plutim asa in deriva, stam si asteptam sa fim papati de altii mai mari ca noi.

Nu trebuie sa stam sa ne gindim care ar fi sensul nostru, desi el este clar, sesnul este ala ce te face sa mergi mai departe, innstinctual, dorinta dea trai, dea lasa urmasi, tot ce simti ala este sensul.

Asa ca lasate purtata de simturi laughing nu te lasa dusa de valu gindurilor, nu te duc gindurile nicaeri, mai rau te obosesc, imbatrinesti inainte de vreme laughing faci riduri

| johnnny123 a răspuns:

Și de ce anume refuzi să crezi că suntem doar niște forme de viață care trăiesc pe o planetă care plutește în spațiu?

Cu alte cuvinte, de ce ai tu convingerea că suntem ceva mai mult de atât? Te bazezi pe ceva?

| Minciunaa a răspuns (pentru johnnny123):

Nu zice nimeni că nu ai dreptate, dar totuși care este rolul unor ființe mici și neînsemnate ca noi Intr un univers atat de mare?
Trebuie sa avem un sens nu?

| johnnny123 a răspuns (pentru Minciunaa):

De ce *trebuie* să avem un sens? Și ce înseamnă în viziunea ta "a avea sens"?

Vezi tu, nevoia asta de "sens" este o invenție pur umană. Pietrele nu au nevoie de "sens". Nici măcar animalele nu au nevoia asta. Iar oamenii nu sunt altceva decât o altă configurație aleatoare de elemente, aceleași elemente din care sunt compuse toate celelalte lucruri din Univers.

Sensul pe care-l ai este cel pe care ți-l alegi tu. Nu este stabilit de vreo conștiință universală externă care se ocupă cu alocarea de "sens" fiecărei entități din univers.

| VoidEternal a răspuns:

Teoriile conspiraționiste sunt alea cu raiul. In realitate suntem doar o planetă care nu plutește, ci călătorește cu o viteză imensă prin spatiu. De ce? Pentru că așa funcționează universul.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Sensul tău este să zămbești, să te bucuri de măinile pe care le ai, de picioare, de ochii și de toată zestrea pe care-ai primit-o la naștere.
Teoriile conspirationale nu mai există. Eitele nu se mai ascund cănd vor să facă ceva. O fac direct și pe față.

| EliLeli a răspuns:

Nu avem niciun scop. Poti sa te relaxezi. Nu e nimic ce "trebuie" sa faci.
Teoriile alea...laughing) Pe bune?

| LucyiFer a răspuns:

O să vezi!
Vezi prea bine!
Tata o să te pupe în vis.
Așteaptă-l și o să-ți arate ce ai vrut mereu.winking
Salve!