Te`ai zgaraiat fara sa-ti dai seama, sau nu ai vazut zgaraieturile de cand au fost ele.Nu exista"spirite" sau chestii din astea.Mai pot fi (cum s`a mai spus) si iritatii, altceva.Deci nu te speria ca nu e nimic anormal.
Si mie mi s-a intamplat, dar nu cu zgarieturi.Eu aveam vanatai, foarte urate care dispareau si apareu peste cateva minute.Nu stiu ce sa zic, nu cred ca e normal sa ne apara astfel de semne pe corp. Ar putea fi infectii sau iritatii, dar in cazul tau nu cred ca o infectie apare sub forma de zgarietura.Ar fi bine sa intrebi un medic.
Dar daca nu te superi, mi-ai putea spune ce raspunsuri ti-au dat altii de te-au speriat.
Mersi anticipat!
Nu iti face probleme, cine stie cum te-ai zgariat si nici nu ai bagat de seama
nu ai dc sa iti faci probleme.
aici pe site sunt anumite persoane cate vor sa te sperie.
poate ca te-ai zgariat si nici macar nu ai stiut cand pentru ca nu ai simtit
n-ai nici o boala sau alceva stai linistit
Am citit şi eu răspunsurile. Probabil că zgârietura pe nas era de mai dinainte dar nu ai observat-o tu. Contează mult şi cum cade lumina, mai ales că e vară şi soarele e puternic. Şi stai calmă, nu există niciun fel de fantomă, poltergeist sau mai ştiu eu ce. Sper că te-am ajutat.
Uite eu cred ca ori ai avut halucinatii ori e un spirit in casa ( nu glumesc, am vazut pe animal planet ) era un reportaj in care se zicea ca din cauza unor spirite ce provin din Africa, oamenii au zgarieturi pe fata care dupa cateva minute dispar.
Woodenpints sa stii ca daca era jeg se vedea pe mana daca ar fi dat cu mana pe acolo si pana la urma sa apara din nou aceleas zgarieturi ...chiar e foarte staraniu si trebuie sa ai jrija cu astfel de lucruri.
PuyMyk sa stii ca exact asa mi s.a intamplat. Adica aia de pe obraz formata din doua linii a ramas dar a disparut aia de pe nas.