| AnduuSweetyCandy a întrebat:

ajutati-ma. Am stat in camera vreo ora apoi m.am dus in bucatarie si mama imi zice ca am o zgaarietura pe fata. Era adevarat. am zis ca m.am scrpinat si m.am zgariat. Apoi peste vreo 3o de minute ma duc la baie ( nu aveam nimic pe fata ) apoi ies si ma uit in oglinda de pe hol si mi. a aparut o zgarietura pe nas! Nu m.am scarpinat! Dc mi.au aparut zgarieturile?

Dau fundita. x

Am mai pus intrebarea odata dar mau bagat in sperieti raspunsurile. Spunetiva si voi parerea

9 răspunsuri:
| anonimatic a răspuns:

laughing Te`ai zgaraiat fara sa-ti dai seama, sau nu ai vazut zgaraieturile de cand au fost ele.Nu exista"spirite" sau chestii din astea.Mai pot fi (cum s`a mai spus) si iritatii, altceva.Deci nu te speria ca nu e nimic anormallaughing.

| Elenaaa23 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat, dar nu cu zgarieturi.Eu aveam vanatai, foarte urate care dispareau si apareu peste cateva minute.Nu stiu ce sa zic, nu cred ca e normal sa ne apara astfel de semne pe corp. Ar putea fi infectii sau iritatii, dar in cazul tau nu cred ca o infectie apare sub forma de zgarietura.Ar fi bine sa intrebi un medic.
Dar daca nu te superi, mi-ai putea spune ce raspunsuri ti-au dat altii de te-au speriat.
Mersi anticipat!

| cherrybomb a răspuns:

Nu iti face probleme, cine stie cum te-ai zgariat si nici nu ai bagat de seamawinking
nu ai dc sa iti faci probleme.
aici pe site sunt anumite persoane cate vor sa te sperie.
poate ca te-ai zgariat si nici macar nu ai stiut cand pentru ca nu ai simtit
n-ai nici o boala sau alceva stai linistit

| McCrush a răspuns:

Diavolul devil

| Amaryllis a răspuns:

Am citit şi eu răspunsurilelaughing. Probabil că zgârietura pe nas era de mai dinainte dar nu ai observat-o tu. Contează mult şi cum cade lumina, mai ales că e vară şi soarele e puternic. Şi stai calmă, nu există niciun fel de fantomă, poltergeist sau mai ştiu eu ce. Sper că te-am ajutat.

| pTheodora a răspuns:

Uite eu cred ca ori ai avut halucinatii ori e un spirit in casa ( nu glumesc, am vazut pe animal planet ) era un reportaj in care se zicea ca din cauza unor spirite ce provin din Africa, oamenii au zgarieturi pe fata care dupa cateva minute dispar.

| pTheodora a răspuns:

Woodenpints sa stii ca daca era jeg se vedea pe mana daca ar fi dat cu mana pe acolo si pana la urma sa apara din nou aceleas zgarieturi ...chiar e foarte staraniu si trebuie sa ai jrija cu astfel de lucruri.

| AnduuSweetyCandy explică:

PuyMyk sa stii ca exact asa mi s.a intamplat. Adica aia de pe obraz formata din doua linii a ramas dar a disparut aia de pe nas.

| vladvaleanu a răspuns:

Esti bantuita laughing