| Vio199 a întrebat:

am auzit de mai multe ori faza ca atunci cand mori langa un caine el sta langa tine ca un prieten adevarat si devotat, dar daca mori langa o pisica aceasta incepe sa te manance.Care-i faza, imi puteti da informatii?

8 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Vesti proaste. si cainele te mananca. http://www.slate.com/......_body.html

| Woodenpints91 a răspuns:

Păi,hai sa-ţi spun o chestie. Pisica este ultimul animal domesticit. Şi eu am una dinasta acasă,dar din mine nu prea ar avea ce să mănânce. Oricum,ce vezi tu,pisicuţe de apartament care se joacă cu ghemotoace,este pisica în cea mai jalnică stare a ei. Pisicile,lăsate în sălbăticie, încep să vâneze, au mult mai multe instincte sălbatice decât câinii, acesta fiind primul animal îmblânzit de om. Dar stai liniştită, şi câinele te mănâncă, doar că mai cu scârbă.

| NoShit a răspuns:

Te mănâncă orice animal, fie că-i pisică sau câine, atâta timp cât n-a prea mâncat în ultimele zile. Îmi aminteşte de-o carte de-a lui Stephen King.

| Mădă0611 a răspuns:

Poate mancat era la figurat, adica o sa plece de langa tine, pe cand cainele o sa ramana o perioada lunga. Asa e si cand esti viu, daca ai un caine si o pisica si ii neglijezi, cainele o sa mearga sa isi caute mancare si o sa revina, pisica ramane acolo cat timp o duce bine laughing

| Gogu06 a răspuns:

Cainele isi pastreaza mancarea, de aia sta langa tine dupa ce mori, in caz ca i se face foame sa te manance. Mai stiu o faza in care un porc a mancat o baba laughing))

| lea72 a răspuns:

Faza cu pisica nu este adevarata. Sunt niste simple nascoceli.

| Andres2013 a răspuns:

Cum sa te manance cainele si pisica baa? laughing.Sa va povestec un film.Un om avea un caine si il iubea foarte mult si cainele se ducea mereu in statie cu stapanul sa il conduca la munca.Pana cand intr-o zi cand stapandul nu s-a mai intors, iar cainele la asteptat 10 ani si a murit si el de foame.

| Gogu06 a răspuns (pentru Andres2013):

Abia dupa 10 ani a murit de foame? eu cred ca a murit de batranete hacy