| DarQueen a întrebat:

Bună, TPU!
Am o întrebare și vreau să aud părerea voastră.
Dacă ar fi să existe o poartă a Iadului pe pământ, în ce loc(pământesc) ar putea fi?

P. S.: Nu vreau răspunsuri stupide, abordați întrebarea din p. d. v. filozofic.

Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| PinguinuL a răspuns:

Peste tot.
dacă ar exista.

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mai mult ca sigur într-o biserică.
Aici ai de ales că nu sunt decât 21498 de biserici în ţara asta.

Eu aş miza pe Catedrala Mântuirii Neamului Prost (că e o clădire de neam prost) sau la Vatican.

Părerea mea, hâc!

Salam alekum.

| EmaS a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=Lu5I4FPLb4U
Iadul in centrul pamantului.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Păi măi filozofule care vrei să pari roacker, cum să nu-ţi dăm răspunsuri stupide dacă pui întrebări stupide?
Şi ce ziceai? Că în cluburi e dezmăţ? DEZ-MĂŢ...mă amuză teribil cuvântul ăsta. Du-te şi tu la un concert de muzică rock şi n-o să mai vezi DEZMĂŢ, o să vezi VIAŢĂ.

| TheJeryk0 a răspuns:

World Trade Center si Vatican.
Portile catre iad se dechid in locurile in care au fost savarsite ritualuri satanice.

| BigBang a răspuns:

"Nu vreau răspunsuri stupide, abordați întrebarea din p.d.v. filozofic."
Filosofia reflecta realitatea.
Nu vrei raspunsuri stupide?
Atunci nu pune intrebari stupide! salut

| BigBang a răspuns:

Singurul lucru pe care l-ai inteles tu,"filosofic vorbind", e acela ca nu ai inteles nimic.Convingerea imi este alimentata si de acel stupid pe care mi l-ai acordat.
Inainte de a face pe filosoful, puteai macar sa consulti dex-ul: http://dexonline.ro/definitie/filozofie Nimeni nu se naste invatat,iar daca tu spui ca"filosofezi",fara ca macar sa cunosti semnificatia cuvantului filosofie,atunci tu esti"prima exceptie intalnita".
Filosofie-"stiinta"constituita dintr-un ansamblu.
Stiinta-ansamblu sistematic de cunostinte.
Filosofie-care interpreteaza si reflecta realitatea.
Filosofie-stiinta constituita dintr-un ansamblu inchegat de notiuni si idei,care interpreteaza si reflecta realitatea.
Mesajul tau pe privat,in care aberezi:"realitatea nu e ce pare a fi",nici macar nu stiu cum sa-l iau.
Ca atare? Era ironie?
"Ca atare"-"realitatea nu e ce pare a fi"=Tu nu vrei sa fi filosof(sa filosofezi),tu vrei doar sa pari a filosofa,caz in care iti recomand sa postezi la rubrica comics.
"Ironie"-ai evadat din iad,te-ai imbatat,te-ai lovit la cap,iti amintesti vag cine esti,"ne dam noi filosofii cu parerea", cand tu, urmeaza sa iti amintesti"pe care poarta a iadului ai iesit".Da,"realitatea nu e ce pare a fi!"Interesant mod de a gandi logic si de a filosofa.salut

| costis a răspuns:

Nu stiu daca te ajuta, dar eu nu cred ca e un loc material, nici pe pamant, nici in vreo alta galaxie. Sau daca e vorba de materie e vorba de o materie pe care inca nu o intelegem, cum ar fi campul electromagnetic, campul gravitational. Astfel de " materii" au asociate si alte "marimi" decat intensitatea sau transmiterea de forta ( frecventa, lungime de unda - pe care le intelegem prea putin raportat la fenomenul vietii, adica daca viata ar putea sa aiba suport astfel de materii ne-ar fi cam greu sa intelegem astfel de forme de viata). Poate te-ar ajuta mai mult sa citesti relatari despre cazuri de moarte clinica in care au revenit la viata, desi poate interveni si business-ul aici, insa nu cred ca e o regula.

| GodBlessYou a răspuns:

Intr-un loc inaccesibil, probabil ascuns undeva in Vatican. Oricum sunt sanse destul de mari(uriase) ca iadul sa nu existe... si cu siguranta clipul oferit de ema nu prezinta iadul, ci mai degraba o defectiune a microfonului( nu e mai logic? sigur ca nu, spun aiureli ).

| DarQueen explică:

Văd că am fost înțeles greșit. Filozofic vorbind, Poarta către Iad este păcatul. Iar locurile în care ar putea fi o „poartă" spre Iad, ar putea fi reprezentate de cârciumi, cluburi(dezmăț, alea, alea) și alte locuri în care păcatul e la loc de cinste.
Și nu am zis „există", ci „dacă ar fi să existe", deci puțină atenție.
Mulțumesc, „filozofilor" pentru răspunsuri happy

| Birjaru a răspuns:

In biserica

| ombladon a răspuns:

Daca nu vrei raspunsuri stupide, nu mai pune intrebari stupide...

| bizi a răspuns:

O poarta a Iadului nu exista pe pamant decat prin moarte dorita,adica daca iti doresti sa mori,gandeste logic ca Dumnezeu ti a dat o viata, de ce sa o arunci cand altcineva ar da orice sa mai aiba o sansa.m am cam abatut de la intrebarea ta, dar daca ar exista.nu exista.(nu cred ca te am ajutat, dar interesanta intrebare)happy

| Marya_4423 a răspuns:

De unde vrei sa stim noi [P.S: Asta e pentru rasp care mi l`am dat si tu mie nu stii nu mai raspunde...si nu e limba egipteana e scris cu caracterestraight face]