N-am nici cea mai mica ideea daca ar fi vorba despre ceva legat de sănătate. E mai mult probabil ceva din interiorul tau, poate. Am avut si eu vise, unele care se repetau cap-coada. Dar nu le-am luat in serios (cu toate ca ma întrebam de ce se tot repeta) dar au trecut de la sine.
Creierul nu incearca sa-ti spuna nimic, este un vis care se repeta, depinde la ce te gandesti inainte sa te ia somnul. In vise totul este posibil.
Visele sunt parte a subconstientului. Acesta se manifesta inteligibil in timpul noptii, in timpul somnului.
Probabil ca este ceva la care te gandesti in timpul zilei si care afecteaza subconstientul. Si acest gand se repeta zilnic fara sa iti dai seama. Cauta sa localizezi acest gand, teama sau sentiment care te face sa te simti ca in acel vis.
Iar daca visul se repeta, inseamna ca si gandul, teama, sentimentul sau simtamantul se repeta de asemenea.
Un sfat bun: cauta sa te rogi inainte de culcare ca Dumnezeu sa vegheze asupra somnului tau si sa nu mai ai acel vis tulburator. Vei vedea ca nu vei mai avea visul.