Prea multe artificii pentru mine"standardele tale, valorile si principiile fiecaruia"ma depasesc categoric.Eu nu pot sa spun decit ca accept instant sau nu dupa ceea ce simt pe moment.Din punctul meu de vedere esti ok dar fara artificiile alea.
Draguta, nu poti fi pe aceeasi lungime de unda cu toata lumea.
toti trecem prin astea.
de exemplu, tu esti o persoana sociabila, amuzanta, simpatica, si dai de lume exact opusul tau, nu ai cum sa intalnesti mereu persoane ca tine.
legat de sentimente, si de lucruri spuse, ai grija cui i le spui si cel mai important, nu forta lucrurile.
chimia buna dpdv comunicare dintre doua persoane vine de la sine intotdeauna si se cunoaste din prima.
te cunosc in acest moment, imi placi, comunicam bine, si asa, vorbim neintrerupt luni si chiar ani de zile.
ai inteles? tine aproape astfel de persoane si fii intotdeauna atenta ce spui si cui spui, gandeste-te daca merita.
si ai de-abia 14 ani, ai timp sa cunosti o multitudine de persoane.
daca nu-ti place un anumit grup, fii tu insati si nu te schimba pentru nimeni si nimic.
te-am pupat, scumpo.
Si eu ma simt la fel. Dar eu refuz sa comunic cu oamenii inferiori mie, indiferent de consecinte.
Spui ca simti ca nu te intelege nimeni. La ce anume te referi? Spune-mi si mie un astfel de lucru sa vad la ce te referi?
Pate te referi la lucruri sentimentale sau alceva.
Stii cum se zice despre fuga dupa doi iepuri, ca nu prinzi niciunul. Tu te-ai complicat mai tare, ca vrei sa fugi dupa trei. Ai prezentat trei categorii, dar nu poti fi in toate trei, ca doar nu esti ca particula aia cuantica despre care se vorbeste pe aici la o alta intrebare (superpozitie). Take one at a time. Ia o singura situatie o data si analizeaz-o si vei vedea ca lucrurile se clarifica mult mai usor.
Intr-adevar,in perioada adolescentei, sentimentele tind sa fie mult mai intense, dar asta nu inseamna ca ceea ce relatezi aici nu i se poate intampla oricui.Pe scurt:este ceva absolut normal...si bine.In viata trebuie sa-ti,,alegi'' persoanele cu care te simti bine si cu care nu,insa,asta nu inseamna ca un om nu are si momente in care simte ca nu poate fi inteles.
Daca tu,ajungi deja sa-ti pui astfel de intrebari,inseamna ca ai personalitate! Deci bravo. Insa, as vrea sa te contrazic in legatura cu faptul ca:tu crezi ca aceasta,, selectie'' de persoane nu depinde de temperament! Vezi tu :valorile si principiile fiecarei persoane sunt subtil influentate de temperamentul si gandirea sa!
Sper ca ti-am fost de ajutor.PA>