Și eu sunt de părere că după ce mori nu te mai poți întoarce la ce ai avut, niciodată.Nu cred în chestia asta cu sufletul și "călătoria de 40 de zile".
Rămânem în mintea celor dragi până la moartea lor.Asta e singura "viață după moarte".
O zi frumoasă!
Nu mai simplu ar fi sa astepti pana ce vei afla tu singura raspunsul? Noi oamenii obisnuiti nu ne putem da asa. cu parerea. Mai intai sa te asiguri ca meriti locul in Rai iar dupa sa afli cum e acolo.
Eu nu cred in asta,Daca ai murit, ai murit, nu cred in suflete deoarece doar cei care au murit si care au reinviat stiu asta... dar e imposibil sa reinvaii cu adevarat, nu te lua dupa credinta, iate dupa stiinta, inainte se credea in zei, la fel cum credem acum in dumnezeu
Depinde in ce vrei tu sa crezi... poti sa crezi ca dupa ce mori ajungi in Rai unde ii intalnesti pe toti cei dragi, poti sa crezi in reincarnare, ca dupa ce mori te reincarnezi intr-o alta fiinta (animal sau om) sau pur si simplu poti sa crezi ca moartea va fi somnul vesnic, pur si simplu mori si nu se intampla nimic......Eu prefer sa cred in reincarnare
CUM cct ai dedus u toate prostiile astea? Pai ma omule daca mori cum *** sa mai suferi in iad? Cum? Cu ce? Esti un suflet spirit fantoma cum ti se poate face rau? Cum explici ca ajungem in rai alta poveste? Cum se întâlnesc 100 de nații de oameni si acolo vb toții aceiași limba si pe pământ nu? Asa se zice ca auzi vb si simti. Desi eu zic ca sunt povesti inventate altfel daca nu era povestea cu rai iad si religie era haos. eu va zic ca aici trăim in iad! Aici suferi plangi te doare carnea inima sufletu etcc si eventual maxim sa cred in reîncarnare dupa ce fapte ai facut sau direct bezna totala. dar faza cu zilele vamale judecată si alte prosti sunt domeniul SF
Daria întreabă:
NimeniSiAtat întreabă: