| Dellia39 a întrebat:

Am tot auzit chesti despre " telekinezie ", că poţi mişca lucruri şi altele cu ajutorul minţii şi trebuie să te concentrezi mult. Adică. voi ce credeţi? Aţii încercat? Aş vrea şi eu' dar nu prea ştiu cum! Vă rog, dacă ştiţi spuneţi'mi şi mie. ( FUNDĂ )!

Răspuns Câştigător
| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Am sa-ti spun ceva.N-ai sa ma crezi sub nici o forma.Si postez eu o astfel de intamplare, care sunt un om rational.Care nu crede in bau-bau sau Satana care asteapta dupa pat sa te muste de ****.
Cu 2 ani in urma dupa terminarea orelor am fost la cel mai bun prieten al meu.Frati de cruce! Mi-a spus de nebunia asta cu telekinezia.A adus o candela in camera.Era totul stins.In afara de PC si lumina din baie de pe hol laughing) s.a. Am aprins focul candelei.Si am incercat sa miscam focul prin intermediul mintii.Si sa vorbim cu focul.Si a mers extraordinar de bine! Vorbeam cu focul sa ia diferite forme.Inima.A luat forma autentica a unei inimi! Bineinteles avea fluctuatii, dar forma era foarte clara.Si diverse obiecte. Buci de cur.A luat forma aia, am ras si brusc s-a marit focul! Ne-am kk.t pe noi de frica.Dar a mers bine in continuare. Apoi spuneam sa se mareasca focul s-a marit, sa se miscoreze, chiar s-a micsorat.Si am stat sa ne gandim, poate ne-a raspuns Dumnezeu.Focul nu poate fi de la Diavol, ci de la Dumnezeu chiar daca arde.Cum ar fi pastele care se apropie.De ce luam foc de inviere? Adica lumina.Pentru ca e a lui Dumnezeu!

39 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru NuMaiFumez):

Îți recomand oglinda neagră că serial bun despre tehnologie, e un serial gen niste mici drone ca albinele care ucid oameni, asta e mai realistic, e greu de găsit criminalul, era o chestie aia votau pe cine să ucidă, gen persoane de pe tik tok, alegeau o vedeta o votau apoi x îți trimitea albinuța )))))

| RAY a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Dumnezeu urăște vrăjitoria

| jucatormeci a răspuns (pentru RAY):

Pai si il prindeau pe killer? pai da man dar Charles manson cum a fost prins? ca nu era probe? si sunt n cazuri unde nu erau probe, mie mi -a zis un psiholog ca poate face asta, oricum e ciudat rau.

| RAY a răspuns (pentru jucatormeci):

Eu nu cred in fantezi dar pe baza unor dovezi, martori, marturisiri se poate, nu uita ca conta detectorul de minciuni atunci

| jucatormeci a răspuns (pentru RAY):

Pai si detectorul ala a fost folosit? ar putea face politia vreun fir daca cineva ti-ar sparge capul cu tekelkinezia fictiv vorbind? pai detector de minciuni dar daca cineva influenteaza pe cineva sa isi ia viata si ala si-o ia si nu apuca sa zica nimic, nimanui, nicio dovada de unde sa il caute pe respectivul? nu e acelasu lucru si cu tele? ca nu sunt dovezi in ambele.

| RAY a răspuns (pentru jucatormeci):

Ca in cazul elodia

| Yoghinul1345 a răspuns (pentru RAY):

Adica? zi mai detaliat.

| THRUSTMASTER a răspuns:

Buna Delia, pare ca nu mai frecventezi TPU, trimis mesaj aici pentru ca mesaj privat nu pot trimite inca. Au trecut 10 ani (doar) de la intrebarea ta. Ai aflat ceva intre timp? Poate ne putem ajuta reciproc. Eu fac tk la nivel de incepator, pot sa misc chestii foarte mici.

| THRUSTMASTER a răspuns (pentru Aurel_8034):

Salut, mai frecventezi TPU? Ma intereseaza subiectul insa nu stiu cum sa dau de tine. Daca stiam de tk acum 10 ani eram foarte avansat acum. Am nevoie de niste sfaturi. Multumesc