Da exista insa argumentele care pot fi date sunt teologice sau metafizice. In nici un caz stiintifice.
N-avem de unde sti sigur ca sufletul sau spiritul supravietuiesc dupa moarte. Cat despre fantome, sunt niste documentare pe Discovery in care ele sunt cautate cu voluntari si aparatura foarte sofisticata. Pana acum se pare ca fantomele se pot explica prin fenomene fizice banale (cum ar fi infrasunetele).
Eu as putea sa-ti dau o explicatie foarte stiintifica dar cred ca tu nu de asa ceva ai nevoie. Prin felul in care ai formulat intrebarea se cunoaste inclinatia ta catre misticism. Se poate ca altii sa-ti gaseasca raspunsuri care te vor satisface. Salutari alese!
As vrea sa cunosc si parerea ta.
Doar daca-mi spui convigerile tale in ce priveste supranaturalul; doar atit : crezi sau nu in asa ceva, sau mai poate fi ca vrei o explicatie logica.
"Nu de moarte ma cutremur, ci de vesnicia ei." (Alexandru Vlahuta). Prefer sa nu ma afirm, neavand cunostinta. Ma multumesc cu unul dintre citatele lui Costel Zagan: "Secretul mortii e nemuritor!". Ce-i drept, subiectul ma acapareaza, clipa de clipa. Ce va urma...
Pina la urma natura va prelungi moartea, dar mai avem de asteptat. Tot ceea ce noi consideram supranatural are doar doua surse : imaginatia si lipsa de informatie!
Intr-adevar.
Mda..in mare sunt de acord cu parerea ta.Si eu cred ca exista spirite dar nu sunt periculoase.Ele doar ne privesc de undeva, nu se amesteca in vietile noastre.
Cat despre film..filmele sunt filme.Clar nu se intampla asa ceva in viata reala. Astea sunt prostii!
Si eu cred ca ai dreptate in ceea ce priveste spiritele, asemenea Aly125 cred ca nu sunt periculoase si ca "filmele sunt filme".
Nu cred ca ai auzit vreodata despre ceva asemanator in viata ta de zi cu zi.
Mai exista si cazuri ciudate dar nimeni nu a putut sa dovedeasca asta.