| whitehair a întrebat:

apelez la voi cu o intrebare:stie cineva de unde pot cumpara sau downloada o versiune NECENZURATA a Bibliei? Multumesc anticipat celor care-mi vor raspunde.

6 răspunsuri:
| VeVeriţaa a răspuns:

La bibilioteca Vaticanului ai incercat? Desi.

| Angel0 a răspuns:

Si eu inca o caut.Lipseste exact esentialul din versiunile publicate.

| eugeniu_6685 a răspuns:

Probabil ai studiat intratat Biblia incat simti ca-i lipseste ceva. Varianta "necenzurata"? Parca-i vorbi despre un roman aparut in perioada comunista si cenzurat de D.R.Popescu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta da sete de cunoastere. dar daca o sa ai o dezamagire foarte mare care va duce la o mare schimbare a caracterului tau? esti pregatit? si cine va hotara daca este o ratacire sau adevarul? tu? fiindca daca esti un adevarat cautator al adevarului iti valua muuuult.nu-ti ajunge o viata de om. dar ce cauti de fapt? pe adevaratul Dumnezeu? sau pe neadevaratulumnezeu? fiindca nu vei avea parte de odihna adevarata in cautarea ta daca nu alergi alergarea cea potrivita? oricum succes.si curaj.

| Angel0 a răspuns:

Ceva care sa ne faca sa gandim a reusit sa treaca de cenzura. Pilda orbului din nastere de exemplu.

| DorelSudoru a răspuns:

Hm.Varianta necenzurata.Prima oara cand am citit am crezut ca e mp3 si baga bipp-uri'dar m-am informat si uite aici daca vrei sa cumperi "http://www.amazon.com/Uncensored-Bible-Bawdy-Naughty-Bits/dp/0061238848" livreaza si in Romania deci bafta.