Iti doresti mult sa ajungi la ea. Subcontientul tau recunoaste starea ta emotionala. Ea poate insemna dorinta ta de a te reface in urma unei dureri si de a avea o intimitate cu acea fata. Nu e exclus ca ti-ai dori sa te simti ocrotit, sa primesti afectiune si intelegere. Nu stiu ce sa cred, poate vei da de ea. Probabil acum are mici probleme, jarul nu are o semnificatie buna in vis. Lasa totul sa decurga normal, vei afla daca esti atent la ceea ce ti se intampla.
Zici că visași ceva bizar...Eh, nu te impacienta, bizarerii conțin mai toate visele.
Iti multumesc pentru raspuns, dar nu prea ma ajuta sa-mi dau seama de ce am visat asa...
Iti multumesc mult pentru raspuns, chiar imi este de folos intr-un fel sau altul, dar nici macar nu o cunosc, de ce mi-as dori sa ajung la ea?!
Atractie fizica.
Nici fata din vis si nici fata din realitate nu ma atrageau fizic!
Oare nu degeaba te-ai uitat la ea. Situatia s-ar fi schimbat daca ea n-ar fi avut prieten. Tu cum esti un baiat la locul tau, nu intervi si nu-ti doresti sa ai de-a face cu acea fata.
Ce prostii scoti )
Cum zici tu...
Prostia e ca te bagi aiurea in seama...
Iti doresti mult sa ajungi la ea. Subcontientul tau recunoaste starea ta emotionala. Ea poate insemna dorinta ta de a te reface in urma unei dureri si de a avea o intimitate cu acea fata. Nu e exclus ca ti-ai dori sa te simti ocrotit, sa primesti afectiune si intelegere. Nu stiu ce sa cred, poate vei da de ea. Probabil acum are mici probleme, jarul nu are o semnificatie buna in vis. Lasa totul sa decurga normal, vei afla daca esti atent la ceea ce ti se intampla.