| Fineness a întrebat:

Buna TPU.Ca tot se apropie ziua nationala a Romaniei, voi ce parere aveti despre aceasta tara? Sunteti mandrii ca sunteti romani?

Răspuns Câştigător
| Omulrational a răspuns:

Sunt mandru de tara in sine,cu peisajele ei si cu istoria ei(chiar daca unii conducatori au dat dovada de slabiciune),dar in rest, cum se spune, pacat ca e populata...Imi e rusine cand vad ca CEA MAI FRUMOASA TARA DIN EUROPA este condusa de niste oameni de nimic, care promoveaza nimicul si le pasa doar de interesele lor.In rest, pe langa poporul asta parca resemnat cu prostia, se mai adauga tiganii care degradeaza imaginea Romaniei pe unde apuca si ungurii care doresc autonomie si probabil la cum decurg lucruruile o vor si obtine.Si totusi, SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns:

De ce aş fi mândră că m-am născut pe un anumit teritoriu? Puteam la fel de bine să mă nasc şi-n altă parte, prefer să mă mândesc cu lucruri făcute din meritul meu.
Şi, doar ca idee, ţara asta n-are cu ce se mândri.

| mgtow a răspuns:

Da ma mandresc de nationalitatea mea, asa cum o fi Romania noastra traim cum putem in ea.

| Pauleboy a răspuns:

Avem de toate doar ca nu stim sa le folosim cum trebuie.
aici e fiecare pe cont propriu, nu merita sa sacrifici ceva pentru o tara de 2 lei.
sunt/eti pe cont propriu, tot ce fac/eti, e petru mine/voi.

| Hayuki a răspuns:

Adevarul e ca Romania are resurse, relief diversificat si mult potential turistic insa dragul nostru guvern nu se ocupa decat de propriul lor buzunar.prin urmare in tara asta e ''fiecare pentru el''... Daca e sa fiti nemultumiti de ceva, fiti nemultumiti de cei care au dus tara in groapa, nu de Romania in sine ca tara -.-'' (daca alt popr traia aici fiti sigur ca ii exploata la maxim potrntialul...nu ca romanasii nostri)

Întrebări similare