| alexandramara a întrebat:

Care credeti ca este/sunt calitatea/calitatile definitorie/definitorii a/ale unei persoane? Povestiti-mi o intamplare sugestiva pentru aceste calitati care v-au impresionat profund.Intamplarile pot fi si reale si inventate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am sa povestesc intamplari..Nu prea am ce..AM observat acele trasaturi din discutiile pe care le-am avut si am apreciat..Respectiva persoana este deschisa, desteapta, sincera, sentimentalista si are un mod de a gandi special... ceea ce vreau sa spun este ca si trasaturile alea sunt foarte importante dar in primul rand trebuie sa aiba puterea sa te inteleaga si sa gandeasca intr-un mod apropiat de tine ca sa poti sa o apreciezi cu adevarat. Nu ca nu ai putea aprecia si altfel de oameni dar in primul rand asta e cel mai important pentru mine.Pot sa inventez intamplari..Eu invetez exprimandu-mi in mod indirect sentimente si nu cred ca are rost sa ma exteriorizez prea mult.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Seriozitatea,sinceritatea,simtul umorului fiecare se remarca prin ce poate, ma inpresioneaza faptul ca uni se ajuta intre ei chiar daca sunt saraci iar alti au de le ajunge pana in viata de dincolo nu dau nimic in fine

| alexandramara explică:

Da,ai dreptate, mi-a placut si raspunsul tau, din pacate nu pot da mai multe fundite