1. Unele au semnificație, altele nu. 2. Uneori pot să materializeze contacte dela distanță dintre două creiere, să fie premonitorii. Nu neapărat din alte lumi, ci din alte zone ale realității.
2. Inainte de a ne naște, nu existam nici noi nici conștiința noastră.
Au fost o dată ca niciodată două ființe, două entități vii. un ovul și un spermatozoid. Eu susțin că fiind ființe vii, aveai fiecare
conștiința lui, la un mod pe care noi nu putem să îl înțelegem și să îl percepem, căci in raport cu ele suntem ființe din altă zonă a existenței. Din momentul când spermatozoidul a pătruns în ovul, cele două ființe au încetat să mai existe. S-a declanșat un proces care va da naștere unei ființe noi. De când există noua ființă? După mine existența ei începe din acel moment al penetrării spermatozoidului în ovul. Din acel mpment acea ființă nouă, după mine, are conștiiință proprie. Din acest motiv sunt contra avortului. Iar această conștiință apare atunci, în acel moment. nu exista înainte. Pe măsură ce acea ființă, crește, se dezvoltă, evoluează și conștiința ei. Un moment crucial este acel al nașterii.
"Din mulțimea grijilor se nasc visele". "Dumnezeu vorbește omului în multe feluri chiar și prin vise". Sursa Biblia
Proiectii ale inconstientului: frici/dorinte.
Nu au nicio legatura cu alte lumi...
Citeste asta:
https://www.academia.edu/42632021/Sigmund_Freud_INTERPRETAREA_VISELOR
Intrebarea 1: Posibilitatile sunt infinite, nu as putea alege o singura varianta
Inainte vreme am avut o perioada in care aveam paralizie in somn si visam cum o silueta intunecata incearca sa ma omoare, nici nu am prea bagat de seama, desi sincer sa fiu ma inspaimanta un pic. Ani mai tarziu am dat peste documentarul Nightmare si am vazut ca miliarde de oameni patesc sau au patit acelasi lucru. Ceea ce e cel putin interesant, daca nu spiritual, macar stiintific.
Asta cu demonul sau silueta intunecata am patit-o o singura data, de alte 2 ori cred am patit sa imi aud numele strigat si sa ma trezesc brusc desi eram singura. Ce sunt chestiile astea si de unii le viseaza mai des, altii mai rar? Sunt produse ale imaginatiei noastre, culese din experiente proprii, jocuri video, filme, sau sunt fiinte ale altor lumi?
As vrea sa aflu.
Insa de cele mai multe ori am avut vise pe care am putut sa le controlez inclusiv locurile in care mergeam, oamenii, actiunile pe care le faceam, momentul in care vreau sa ma trezesc etc, ca sa nu mai zic ca uneori visam chestii care urmau sa se intample in viata reala. Oare cat de mult se va dezvolta creierul uman in urmatorii mii de ani, si de ce va fi capabil? Fascinant e putin spus.
Si eu am vise prevestitoare uneori, ciudat.
Cand a murit bunica mea noaptea in jur de ora 10 eu eram la scarbici, incepand de pe la 9 siu ceva si pana am ajuns acasa mi s-a zbatut ochiul foarte tare si non-stop. E si asta ceva.
E ceva da, dar nu are legatura cu visele.
Pai nu, dar este o legatura telepatica de sange, adica, cel putin asta cred, e parerea mea personala.
Da, sigur exista. Am visat si eu pe bunicul si bunica mea in a 40a zi, cand le-am facut parastas. Si cumva reiesea ca sunt bine, gen bunicul meu nu prea mai avea dinti si in visul meu avea o dantura perfecta.
Poate si-a pus dantura in rai, n-ai de unde sa stii or fi avut aia ceva reducere, glumesc, nu te supara.