| trixie13 a întrebat:

~ Bună TPU.
Cine îmi spune şi mie nişte poveşti de groază,legende cu fantome,lucruri legate de paranormal?
Avem pasionaţi de chestia asta pe TPU? Dacă da, daţi-mi şi mie un Like pe facebook la www.facebook.com/aboutevreything
Aştept povestile voastre

7 răspunsuri:
| DubstepQueen a răspuns:

Am visat intr-o seara ca eram in curtea in vecinei mele care a murit si fantoma ei radea la geam, uitandu-se la mine.Eu parca fugeam fara sa ma misc iar ea se apropia de mine.Am tipat iar apoi m-am trezit ca imi curge sange de la o mana.Era o taieturathinking
Alta:
In padurea de la Beresti(Galati)e o legenda cum ca ar fi murit o mireasa acolo, pe data de 27 mai.Bun! In seara de 27 anul asta(pe la 7 ) am plecat cu niste prieteni cu bicicletele la padure.Ne-am oprit langa lacul de acolo.La cativa metri de noi era o umbra alba cu pete rosii si parul smuls...crying Atunci am luat bicicletele si nu am mai mers in padure niciodata de atunci...te rog sa ma crezi.
Apropo, am dat likebig grin

| trixie13 explică (pentru DubstepQueen):

Îmi poţi da id-ul tău să mai vorbim despre chestii de genul? Al meu e nicooole13. happy

| DubstepQueen a răspuns (pentru trixie13):

Vezi sa-mi dai accept...happy

| Hombre a răspuns (pentru DubstepQueen):

Umbra alba!? Aaaa, aia de langa piatra de lemn.

| mystery1girls a răspuns:

Incearca aici
http://sangesitrandafiri.wordpress.com/
sper ca te'am ajutat

| Johwa a răspuns:

Înainte telecabina Buşteni-Babele trecea pe alt traseu, numit Jepii Mari(acum trece pe valea jepilor mici). În locul pe unde trecea sunt stâlpi ruginiţi şi câteva cabluri care stau în aer de-a lungul văii. Un prieten care merge la munte mi-a spus că la un moment dat în anii ‘60 toţi stâlpii telecabinei montaţi în platou sus la 2000m au căzut deodată, fără nici o explicaţie, şi au rămas doar cei de pe versant. Atunci s-a refăcut traseul prin zona unde e mai scurt şi mai puţin accesibil fenomenelor meteorologice extreme, prin Jepii Mici. Explicaţia pe care mi-a dat-o el pentru căderea stâlpilor susţinea că sub platou s-ar afla un tunel energetic care a influenţat stâlpii şi cablurile telecabinei.
Din altă parte am auzit că sub Sfinx s-ar afla poarta spre o altă civilizaţie sau un alt univers, iar alţii afirmă că sub masivul bucegi s-ar afla ramaşiţele unei civilizaţii extraterestre care a creat rasa umană.
În sfârşit, datorită poziţiei sale(la intersecţia dintre Moldova, Ardeal şi Muntenia), masivului Piatra Craiului i s-au atribuit diferite întâmplări şi fenomene ciudate cum ar fi dispariţii de turişti, fenomene optice paranormale, tunele secrete, iar unii spun că acolo s-ar fi ascuns Zamolxis(legenda cu peştera unde s-a retras zeul suprem la daci)

| PlAy4YoU a răspuns:

Povestea pe care ti-o spun este reala, Asta seara mamaie mea a vazut '' diavolul '' deci. Ea se inchina in fiecare seara inainte de culcare, si cand s-a pus sa se inchine o tine-a ceva de brate si cand a deschis ochii a pus mana sa vada ce o tine. Si cand a pus a simtit o mana paroasa si a tipat '' lasa-ma sa ma inchin, lasa-ma sa ma inchin '' si nu a lasat-o si a facut repede cruce si a disparut! iti spun povestea e cat se poate de reala! funda?