| robiniotunami a întrebat:

credeti ca este adevarat ca daca ori in vis mori si in realitate?
-de mai multe ori de exemplu am avut un vis ca zburam si apoi dintr-o data m-am prabusit, cu cat ajungeam mai aproape de pamant aveam o senzatie rea.nu pot explica! dar am vazut si un film din asta si vreau sa vad ce credeti voi! multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Bobbless a răspuns:

Paai. nu ai de unde sa stii adica poate a fost un cosmar. desi unele persoane presimt astawinking dar stai linistit/a :d

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu! Daca visezi ca mori nu inseamna ca mori si in realitate.happy

| Devill a răspuns:

Nightmare on Elm Street?

| me_9877 a răspuns:

Nu stiu daca sunt informata si eu foarte corect dar e o problema medicala adica se opreste inima timp de cateva secunde sau cam asa ceva, am vazut cu foarte mult timp in urma un documentar despre asa ceva pe discovery si nu imi mai amintesc perfect

| Vizitiul a răspuns:

Nu te mai uita la filme!
Ai murit daca te-ai prabusit in vis? Nu ai murit, te vad pe site. Deci, daca tu nu ai murit, cum crezi ca altul moare?

| Dunnamite a răspuns:

Si eu visez ca zbor apoi cad brusc... si nu mor! senzatia aia rea pe care o simtim atunci cand cadem este frica noastra de moarte. da' nu mor in somn... in realitate cand visez ca ma prabsesc mi se incordeaza tot corpul involuntar, de aici cred ca si senzatia asta ciudata!

| Andreea6031 a răspuns:

Într-un fel e ca în Inceptionlaughing. Când mori în vis te trezești.

| MadnessCaffe a răspuns:

Cand mori in vis iti apare un screen Game Over si te trezesti.

Logic ca nu mori si in realitate daca mori in vis.Eu am avut vise de genul de vreo 5 seri fara oprire.Cadeam si cand era sa ating Pamantul la distanta de 1 milimetru m-am trezit.

Te uiti prea mult la filme. Daca esti asa credul de ce mai urmaresti filme? Presupun ca peste 2 zile vi cu o intrebare de genul "auziti credeti ca exista de aia ca in avatar pe Pamant, ca eu asa am vazut la film". Niciodata filmul nu va bate realitatea.

| AuDCulori_4261 a răspuns:

Doar daca locuiesti pe strada Elm!