Eu am iq-ul intre 0 si 70. Oricand pot fi suspectat de imbecilitate, idiotenie sau debilitate. In ciudata faptului ca posed un iq mai mult decat scazut, imi pot da seama de un lucru: inghetata s-ar putea manca si iarna! Dintr-o greseala (banuiesc), mi-a iesit un iq de peste 120, imediat dupa treaba asta am realizat ca noi depindem de inghetata si nu ea de noi. E normal, nu? Ca nu pot depinde de un lucru daca nu-l fac eu insumi, deci depind tot de mine, daca iau problema la puricat. Eu zic ca nu-i nici buna, dar nici proasta. E un fel "cleptomanie".
Daca esti prost esti prost. Daca esti destept esti destept. Cei mai destepti oameni lucreaza pentru. Bill Gates si Steve Jobs care au iq mediu.
Dupa parerea mea e o metoda buna deoarece oamenii care au fost (sunt - ca sa nu ii omoram pe toti -) considerati inteligenti au avut (au) un IQ foarte ridicat
E o metoda buna pentru stabilirea inteligentei abstracte. Punctul slab e ca eludeaza inteligenta emotionala, care e una din cele mai importante calitati umane.
YuliaNhO întreabă:
Regedesubmunte întreabă:
LisaJulie întreabă: