| alexandramara a întrebat:

Cum explicati acest citat:"Daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa."?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Fiecare isi exprima iubirea in mod diferit uneori nu ne placea cum se exprima dar asta nu inseamna ca nu ne iubeste, un exemplu parintii tai te iubesc dar cateodata exagereseaza cu grija care tio poarta dar asta nu inseamna ca nu te iubesc chiar daca tu te simti sufocat/a

9 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Mi se pare destul de... stângaci. Nu cred că aparține unui om foarte înțelept. Mai bine ar fi mers "nu înseamnă că nu te iubește deloc". Chestia aia "cu toată ființa sa" e cam aiurea. Părerea mea.

| Drolja a răspuns:

Având în vedere că întrebarea a fost pusă de o fată și având în vedere și coeficiența de IQ care se loghează pe acest site, alături de certitudinea că are legătură cu un băiat și o relație nu prea satisfăcătoare pentru cea care întreabă, o să fiu subiectivă, pentru că viceversa nu am motive:
Când lucrurile pur și simplu par să nu se lege, nu înseamnă că universul îți joacă o anagramă pe care tu trebuie s-o rezolvi, interpretezi, și pe a cărei semnificație s-o hiperbolizezi și să-i dai conotații pe care ea de fapt nu le are. Decât dacă te cheamă Liiceanu și ții pe raftul bibliotecii o diplomă în filosofie. Dar să fim serioși și să revenim cu picioarele pe pământ.

Adică ce vreau să spun? Vreau să spun că dacă acel băiat te-a rugat să ții ușa liftului pentru el, nu a făcut-o pentru a-și petrece cincizeci de secunde pline, închis cu tine într-o cabină de 2/2 dorindu-și ca liftul să se blocheze și să te lipească de perete..., ci că el chiar se grăbea și nu dorea să aștepte următorul lift.

La fel și casierul. El chiar e plătit să îți adune produsele într-o grămăjoară, să îți dea binețe și să îți zâmbească în timp ce îți împachetează lucrurile, CHIAR nu e felul lui de a spune că te iubește.

Unele lucruri sunt chiar așa cum se prezintă. De cele mai multe ori, având în vedere condițiile sus-menționate în primul paragraf, lucrurile care ni se întâmplă nu au nicio conotație ascunsă, și ar fi dăunător să credem și să așteptăm mereu asta. Mai ales că majoritații ar trebui să i se interzică părerea și tălmăcirea.

Și chiar dacă nu sunt strict denotative și vreunul din băieți te place, o atitudine ca aceasta nu îți va aduce succes.
Pentru că, cum zicea marele filosof Paul Mccartney: "Let it be!".

Nu te obosi să fii defensivă, de asta sunt suspendată.

| Drolja a răspuns (pentru Drolja):

"coeficiența de IQ" e greșit, "coefieciența de inteligență" mai merge

| Adry05 a răspuns:

Ca fiecare om are propriul sau mod de a-si arata afectiunea si fiecare om se asteapta sa primeasca afectiune intr-un anumit fel. De multe ori acestea doua nu coincid si dau impresia ca cealalta persoana nu impartaseste aceste sentimente doar pentru ca este mai retinuta in expunerea lor.

| relian a răspuns:

Adica fiecare persoana simte acelasi lucru dar o face intr-un mod diferit.Simtim aceiasi chestie diferit. Avem nevoie de energie si o luam din mincare.Tu poti minca carne pentru ca asa iti place, eu pot minca salata pentru ca asa imi place dar rezultatul este acelasi -energie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum poti explica ceva atat de clar? Ce ar fi de explicat?

Ciudat este ca Ray a inteles (soc!) si sabin, nu...

| Atlas33 a răspuns:

Nu sunt atat de bogat sa te iubesc asa cum as vrea eu, si nici atat de sarac sa te iubesc asa cum ai vrea tu. extrage de-aici esenta iubirii.

| StefanR0 a răspuns:

"Daca inima nu bate regulat, inseamna ca e bolnava?"

| alexandramara explică:

Este clar dar voiam sa filozofam, sa aflu si parerile voastre.