Eu cred ca va fi total opusu a ceea ce vedem in filme (mashini zburatoare, robotzi...) adica numai gunoie si alte din astea
Pot sa ma astept ca lucrurile vor evolua in dubai, new york, shanghai...dar in Bucuresti?
cred ca asta zice tot :
http://1.bp.blogspot.com/......iubesc.jpg
Știi orășelele din Evul Mediu, cu o cetate mare și frumoasă în centru, a conducătorilor, și restul căsuțe mici, mizerabile, sărăcăcioase? Ceva de genul ăsta.
La fel, tehnologia nu evolueaza ca si Fat Frumos, creste 7 ani cati alti in 1, si mai ales in Romania.Ce crezi ca o sa vezi in 19 ani, roboti peste tot, roboate sexy si topless fataindu-si curul patrat si metalic prin Dorobanti?
Eu as pune pe hartie ceva mai SF lucruri pe care poate mintea mea sa le cace, as pune-o intr-o capsula a timpului si in anul 3020 sa fie deschisa, ca sa se compare, daca am dreptate, sa-mi aduca omagii post mortem ca l-au pierdut pe Klepto Nostromidus(Mama omida+Nostradamus).
Singurul vis care devine realitate, este visul in care visezi ca te pisi. Poate prin anul 2030 cand Angelina Jolie o sa fie lasa de Brad, poate atunci o sa am o sansa cu ea.
StaceyG întreabă:
AvalohAlyn întreabă: