| GhostRiderdark2004 a întrebat:

Buna TPU.De vreo 1 an visez viitorul nu stiu cum Deci un ex:"am visat ca m-am dus la scoala si stateam in banca cu 2 baieti si el mi-a luat pixul si dupa aceea el a zis ca nu vrea sa mi-l deie inapoi si cand ne-a pus sa scriem profesoara mi l-a dat inapoi" DUPA 3 zile chiar asa a fost Fara sa imi dau eu seama.Am realizat atunci pe moment acest lucru, si de mai multe ori visam si se intampla visul in realitate... Voi stiti oare de ce? Funda

4 răspunsuri:
| MadagasHardwell a răspuns:

Simple coincidente happy

| Dugalle a răspuns:

Nostradamus, tu esti?!?

Unde ai fost ma pana acum?!? Ar trebui sa iesi la lumina iar sa ne spui cum va fi viitorul!

| Shammal a răspuns:

Foarte frumos, un raspuns simplu ar fi pentru ca poti, folosestete de infomatie asa cum simti, daca este si altceva e la latitudinea ta sa descoperi de ce anume ai aceste vise;
Poate asta iti spune ca realitatea de aici are o legatura cu cea din vis sau ca nu sunt foarte diferite sau ca prin vis poti avea acces la unele informatii sau... si aici comletezi tu tongue

| TrăieşteClipa a răspuns:

Timpul nu exista, este doar o pacaleala mentala.Viitorul ne influenteaza prezentul, nicidecum invers, cum cred
oamenii asa-zisi normali.
Dar este destul de greu de inteles.