| BornToLoveJDB a întrebat:

Deci am o mare problema. Nu ma descurc deloc cu matematica. Azi am luat cea mai proasta nota din viata mea cryingsi, tocmai la matematica. crying Deci la matematica am un 8 si un 5. Pur si simplu, oricat as invata, nu pot sa inteleg nimic. Este extraordinar de grea, bine, asa mi se pare mie. E groaznica! O urasc! Nu stiu de ce, dar la matematica nu pot invata niciodata, la celelate materii am note destul de bune ( de obicei 8-9) si, cateodata si 10. Dar la matematica nu pot lua mai mult de 8. Decat o singura data am luat 9, atat. Deci, intrebarea este: Cum pot invata mai bine la mate? puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Glumesti? Alea sunt note bune.
Eu am luat 0.5 la un examen.
Si cea mai mare nota la mate a fost 2.

| DBlack a răspuns:

Daca tu de pe acum te agiti, dar cand o sa fii la liceu clasa a 11a, sau a 12-a. sa vezi balamuchee hee

| wforweirdo a răspuns:

Ce ai putea să faci e să iei ore de mate, asta am făcut eu. Da nu m-au ajutat, am luat 5, 80 la examen, şi sigur tot atât aş fi luat şi fără ajutorul orelor suplimentare.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Off,si la mine e la fel.
Acum am trecut a 9a, cu bine cu greu am trecut de clasele 5-8 la matematica bineinteles.
Nu stiu cum se facea ca la celelalte materii numai 8, 9, 10,la mate si la chimie note mai mici de 7.
Acum, fiind clasa a 9a, sunt la fel la mate, am o profa...pff...rea!? e putin spus, pune 3 pentru ca nu am inteles o teorema.
Preda 5-6 teoreme intr-o ora si probleme nu facem
Tezele, suntoh go on...sunt foarte grele.
Am ales sa intru la filologie deoarece nu se fac multe ore de mate,dar miercuri (maine) am doua ore, deci e grav, ma asculta la sange.
Numai spun ca temele trebuie sa fie rezolvate 100%corect, am luat un 4 pe chestia asta, nu am inteles exercitiul!
Invat din greu pentru un 5, si 5 e nota mica.
crying,sper sa nu ma lase, are ceva cu mine, sigur!

| sebibutu a răspuns:

1. Învață formulele logic.
2. Gândește-te dacă profesoara(orul) dă cu ușurință nota 10.
3. Dacă da, o soluție ar fi pregătirile suplimentare. Dacă nu, încearcă să te liniștești, pentru că sunt destul de mulți elevi în situația ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gândește logic și învață teoria...

| Kirby a răspuns:

Incearca sa fii calm cand te intreaba ceva profesorul.Cu cat te a agiti mai mult cu atat iese mai rau.Incearca sa inveti logic si apoi incearca sa faci exercitii:mai intai temele,apoi suplimentar. Daca nu merge nimic din ce am spus, du-te la cursuri suplimentare.
Matematica nu este deloc grea, atat timp cand intelegi ce iti spune si o inveti.
Succes.

| BornToLoveJDB explică:

P.S: Am uitat sa mentionez ca sunt in casa a 6-a :d