Nu am evoluat din cimpanzei. Avem un stramos comun, adica veriga lipsa. Viata de fapt, se pare ca a aparut de la parazitism, mai precis de la simbioza, cand o bacterie a parazitat o celula formand primul" pluricelular", iar parazitul este ceea ce numim azi mitocondria, uzina celulara, de unde si adn-ul mitocondrial propiu. Sincer nu ma intereseaza din ce am evoluat. Sunt un idivid dintr-o specie pe care de multe ori o detest. Si iar sincer ma consider mai involuat fata de pasari, care au ales o alta evolutie, cosider eu mai buna. Sa nu mai vorbim de selectia naturala, care la om nu stiu cat de actuala mai este.
Teoria evolutiei n-a fost si no sa fie niciodata clara...pentru ca mereu o sa existe ceva inaintea altui lucru
Acum se consideră ca toate mamiferele au evoluat dintr-o specie de rozatoare care se ascundeau usor in pamant.
această specie de rozatoare(asemanatoare sobolanului) a supravietuit asteroidului care a distrus dinozaurii si multe alte specii. din acesti sobolani au evoluat si maimutele si cainii si oamenii.
si nu e neaparat o ordine a speciilor humanoide. mai multe specii de hominizi bipezi au existat in acelasi timp in regiuni diferite. unele s-au intalnit si s-au mai eliminat...
Pai maimutele au evoluat din corpuri mici, minuscule si in timp ele au crecut cred...