| SabbSunshine a întrebat:

Buna >TPU.:" Imi cer scuze daca, probabil ati mai vazut/raspuns la astfel de intrebari, dar pur si simplu nu am inteles. Am incercat sa ma dedublez ( lucid dreaming), dar nu pot... corpul intr-adevar imi amorteste ca il simt, dar ba imi saliveaza gura, ba simt nevoia sa deschid ochii, ba ma apuca mancarimea sa zicem in palma. Teoria o stiu, dar puteti sa mi-o mai reproduceti o data va rog frumos cu detalii. va rog nu de pe net.ca si pe net teoria e usoara, practica ne omoara. Desigur ofer fundita >:" Va multumesc si sper sa primesc ajutorul necesar

Răspuns Câştigător
| thimeyaful a răspuns:

Trebuie sa ignori toti factori externi de genul, mancarimi, foieli, zgomote bruste etc. E bine sa asultzi cantecul greierului, il iei de pe net, bagi in pm3 si cand vrei sa "iesi" iti bagi castile in urechi.Trebuie sa iti linstetsi mintea pentru a putea iesi, sa nu mai ai ganduri. E super important sa fii tot timpul constienta, sau macar sa incerci, pentru a prinde momentul dintre luciditate si starea de somn si pur si simplu sa te "ridici". Mintea nostra "adoarme" exact cum se stinge o lumanare fara oxigen, momentul chee e atunci cand "flacara emite ultima raza de lumina". Atunci trebuie sa te "ridici". E indicat sa stai pe spate, cu mainile pe langa trup, picioarele drepte, intr-o pozitie cat mai comoda, cu muschi cat mai relaxatzi, ca "ridicarea"sa nu bruscheze corpul fizic si sa te trezesti.Camera in care dormi trebuie mereu aerisita, e indicat sa folosesti betzisoare parfumate sau tamaie, dar nu in exces, un betzisor cu jumatate de ora inainte de culcare e mai mult de cat de ajuns, sa fie intuneric si liniste pentru a avea un somn cat mai linistit. Poate pare o prostie dar chiar siasternuturile te ajuta, cel mai indicat este galbenul, din material care sa nu "fosnesca"laughing). Bafta! Nu te opri din incercat, chiar merita si o data ce te "trezesti" nu irosi munca pe "nimicuri".

3 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

"O zapacita nu poate fi lucida nici macar in realitate, daramite-n vis...", spunea, d-zeu sa-l odihneasca si sa-i fie tarana usoara, Rigel Peleu (inrolat in legiunea franceza). Iti multumesc si eu pentru ca ne multumesti si tu, si sper c-ai sa primesti ajutorul mult ravnit.

| iKronstadt a răspuns:

Calea spre dedublare este singularitatea. Nu căuta răspunsuri printre noi, caută-le în tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te concentrezi...

Întrebări similare